07
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Netwerkintegrator Avit Systems neemt IP Dialtone over

Uitbreiding van geïntegreerd cloud services portfolio

Nieuwegein, 7 juli 2014 – Netwerkintegrator Avit Systems uit Nieuwegein heeft netwerkspecialist IP Dialtone overgenomen. Met deze overname verbreedt Avit Systems zijn aanbod en expertise op het gebied van cloud services, onder meer met op maat ontworpen hybride cloud oplossingen.

IP Dialtone is gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en beheren van cloud infrastructuren en services. De onderneming werd in 2006 opgericht. Jasper van ’t Wout, directeur van IP Dialtone b.v., is per 1 juli 2014 als Directeur Services in dienst getreden bij Avit Systems. Hij is verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het cloud portfolio van het bedrijf.

Ronald Kraanen, algemeen directeur Avit Systems: “Met de overname van IP Dialtone kunnen we de volgende stap zetten met onze Avit Cloud Solutions, waarmee we ons richten op het volledig ontzorgen van klanten op het gebied van automatisering, via een service-gebaseerde aanpak. We bieden innovatieve en betaalbare cloud diensten die voorzien in de specifieke behoeften en wensen van bedrijven naar meer flexibiliteit en efficiency. Daarbij staat kostenbesparing voorop en kunnen klanten zich volledig concentreren op hun business. De kennis en expertise van IP Dialtone zullen een sleutelrol spelen bij het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe cloud diensten.”

“Avit Systems is een onafhankelijke en gerenommeerde netwerkspecialist die kwaliteit en toegevoegde waarde voor de klant zeer hoog in het vaandel heeft”, zegt Jasper van ’t Wout, Directeur Services bij Avit Systems. “Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar innovatieve cloud oplossingen en services die voorzien in hun specifieke zakelijke behoeften. Daarbij is een hybride aanpak, met zowel een on-premise deel als een cloud-deel, vaak de beste oplossing. Dit vraagt echter wel om een bedrijfszekere infrastructuur die goed moet worden ingericht en beheerd. Met ons cloud services portfolio bieden we klanten een complete propositie die is samengesteld uit de beste oplossingen op de markt.”

Over Avit Systems
Avit Systems is een gespecialiseerde netwerk-integrator voor branchegerichte, infrastructurele ICT-projecten. Het bedrijf zorgt voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van de ICT-architectuur. Avit levert geïntegreerde oplossingen op het gebied van Data Centers (server- & storageconsolidatie en virtualisatie), Enterprise Networking & Security (routing, switching, wired & wireless) en Collaboration (voice, video, chat, presence en mobility). De onderneming richt zich primair op middelgrote en grote organisaties met 150 tot enkele duizenden gebruikers. Het is een dynamische organisatie met gedreven specialisten die vanuit vestigingen in Nieuwegein en Luanda (Angola) of bij klanten op locatie werken aan ICT-uitdagingen. Kwaliteit, kennis en innovatie hebben de hoogste prioriteit binnen Avit Systems, hetgeen resulteert in een maximale klanttevredenheid. Het bedrijf is Cisco Gold- en NetApp Silver-partner, en is bijzonder trots op de status Cisco ‘Customer Satisfaction Excellence’. Kijk voor meer informatie op www.avit.nl. Volg Avit Systems op Twitter (@AvitSystems) en LinkedIn.

Contactpersoon voor de pers:
Simone Dekker, Marketing & Communicatie Avit Systems, tel: 06 49318535, Simone.Dekker@avit.nl

  • Print
  • PDF