13
augustus
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe samenstelling directie PinkRoccade Healthcare

De directie van PinkRoccade Healthcare heeft een nieuwe samenstelling gekregen. Huub Deterd is benoemd tot algemeen directeur van PinkRoccade Healthcare en Rob Eijbergen is als financieel directeur toegetreden tot de directie, die verder nog bestaat uit operationeel directeur Pascale Thoma.

 PinkRoccade Healthcare is een moderne organisatie met innovatieve softwareproducten geworden die zorgorganisaties helpt zich beter te concentreren op het leveren van goede en betaalbare zorg. Op basis van diepgaande kennis van de gezondheidszorg en de innovatieve softwareproducten ambieert het directieteam het marktaandeel te verstevigen, de prijs/prestatieverhouding te verbeteren en klanten nog professioneler en uitgebreider te ondersteunen.

Huub Deterd zal zich als nieuwe algemeen directeur van PinkRoccade Healthcare voornamelijk concentreren op het uitzetten van de strategische koers die de positie van de onderneming verder verstevigt. Huub Deterd: “De gezondheidszorg in Nederland staat nu en in de toekomst voor belangrijke uitdagingen, zowel in het blijvend leveren van kwalitatief goede zorg als in financieel opzicht. Het is mijn overtuiging dat onze specifiek voor de gezondheidszorg ontwikkelde softwareproducten concreet en substantieel bijdragen aan het oplossen van de uitdagingen waar de zorgorganisaties voor staan.”

Huub DeterdHuub Deterd neemt de functie over van Ton Hafkamp, die vanaf 2007 algemeen directeur was. In 2009 trad Deterd aan als tweede directeur van PinkRoccade Healthcare. Zijn focus lag daarbij op de commerciële, financiële en operationele kant. Voor zijn komst naar PinkRoccade Healthcare was Deterd onder meer werkzaam als CIO bij het ministerie van Onderwijs en als directeur bij verschillende divisies van PinkRoccade.

Rob EijenbergenRob Eijbergen was sinds 2011 controller bij PinkRoccade Healthcare. Hij was onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe management control-instrumenten en hij adviseerde over procesverbeteringen en investeringen. Van 2009 tot 2011 was hij werkzaam als corporate controller bij Total Specific Solutions, waar PinkRoccade Healthcare deel van uitmaakt. Daarvoor was Eijbergen werkzaam als business analist bij financieel dienstverlener Quentia Corporate Finance en bij softwareleverancier Raet.

Pascale ThomaPascale Thoma werd al in maart 2013 benoemd tot directielid van PinkRoccade Healthcare. Zij houdt zich vooral bezig met de professionalisering en optimalisatie van softwareontwikkeling en –beheer, met de dienstverlening en met de interne bedrijfsvoering. Voor zij in dienst trad bij PinkRoccade Healthcare was zij manager bij Oracle, InterAccess en Accenture.

PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare vernieuwt dienstverlening in de zorg door het creëren van naadloze verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen. De onderneming ontwikkelt, levert en onderhoudt softwareproducten in co-creatie met de zorgsector en met operational partnership als uitgangspunt.
PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions, een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit specialistische werkmaatschappijen voor een aantal marktsectoren. In de zorgsector is TSS-onderneming PinkRoccade Healthcare de grootste softwarepartner. Voor meer informatie: www.pinkroccade-healthcare.nl

  • Print
  • PDF