18
oktober
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Onsite Reparatie Garantie van DigiProfs nu ook beschikbaar voor klanten van Alternate

Ridderkerk, 18 oktober 2011 – Klanten die aan huis snel en vakkundig verlost willen worden van computerproblemen kunnen daarvoor nu ook een beroep doen op Alternate. Daarvoor sloot deze leverancier van onder andere hardware, software en entertainment artikelen onlangs een samenwerkingsovereenkomst met DigiProfs, net als Alternate een lid van de brancheorganisatie ICTWaarborg. Sindsdien biedt Alternate de ‘Onsite Reparatie Garantie’ van DigiProfs ook aan haar klanten aan. Die hoeven in geval van problemen niet meer de deur uit. Ze hebben geen ongemak van wachttijden door het innemen van de PC. De experts van DigiProfs komen het probleem aan huis verhelpen.

Alternate voert al jaren met succes haar eigen huismerk PC-systemen. Ondanks dat die systemen zijn uitgerust met A-componenten, kan er zich onverhoopt altijd een storing of technisch mankement voordoen. Thijs Reijns, sales manager van Alternate is dan ook blij met de samenwerking: “DigiProfs is een specialist in computersupport. Dankzij hun Onsite Reparatie Garantie kunnen wij onze klanten bij eventuele mankementen verzekeren van snelle en vakkundige computerhulp aan huis.”

Directeur Roger Gösele van DigiProfs vindt de samenwerking met Alternate een logische stap. “Consumenten worden steeds veeleisender en staan op een uitstekende service. Reparatie op locatie is de meest klantvriendelijke oplossing. Daarvoor leveren wij de Onsite Reparatie Garantie dienstverlening waarvan klanten van Alternate zich nu ook kunnen verzekeren.”

De Onsite Reparatie Garantie wordt door Alternate in 3 varianten aangeboden:

1 jaar Onsite garantie (€39,99), 2 jaar Onsite Garantie (€59,90) en 3 jaar Onsite garantie (€99,90)

Over ALTERNATE
ALTERNATE Nederland, gestart in 1998, biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert ALTERNATE als e-logistics leverancier al 12 jaar succesvol met een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. ALTERNATE staat al drie jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al zes jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info ALTERNATE als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging ICT Waarborg onderscheidde ALTERNATE al twee keer als Beste Webwinkel en de ALTERNATE Business Service werd door CRN drie keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid. Voor meer informatie: www.alternate.nl.

Over DigiProfs
DigiProfs is specialist in het bieden van computersupport bij particulieren en MKB. Dit kan zijn het verhelpen van computerproblemen, maar ook het geven van aankoopadvies, het toevoegen van randapparatuur en installeren van hard- en software. DigiProfs heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam en heeft 138 vestigingen door het gehele land. DigiProfs is opgericht in 2007 door drs. ir. Roger Gösele en drs. Lodewijk Beijst met als doel het eerste kwaliteitsmerk voor computerhulp in Nederland op te zetten. Sinds de oprichting heeft DigiProfs een vliegende start gemaakt en worden dagelijks honderden klanten geholpen in geheel Nederland. Inmiddels is DigiProfs een gevestigde naam en autoriteit in de markt geworden. Het heeft er toe geleid dat DigiProfs voor diverse media redactionele bijdragen levert over ICT zaken. In 2011 werd DigiProfs bij de ICTWaarborg verkiezingen uitgeroepen tot beste computerhulp bedrijf van Nederland voor particulieren en midden- en kleinbedrijf.

Contactpersonen voor de pers:

ALTERNATE, Rob Verheij, pr@alternate.nl, tel. 0180 – 44 08 897
Of
MCS, Marguérite van der Heijden, margueritevdh@monogram.nl, tel. 023 – 562 82 08

  • Print
  • PDF