22
maart
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

PIET WIEBE WAGTER BENOEMD TOT CEO VAN SOGETI

Vianen, 22 maart 2012

Met ingang van 3 april 2012 is Piet Wybe Wagter (49) benoemd tot CEO van Sogeti in Nederland. Hiermee volgt hij Jeroen Versteeg op die zijn loopbaan voortzet binnen de Capgemini Groep als CEO van Capgemini Application Services Benelux.

Wagter is sinds 2003 in dienst bij Sogeti waar hij zijn loopbaan startte als Commercieel Directeur voor de sector Handel & Transport. In 2007 maakte Wagter de overstap naar Sogeti Belux. Daar was hij o.a. verantwoordelijk voor de divisie Applicatie Services en de financiële markt. In mei 2011 keerde Wagter terug bij Sogeti in Nederland als COO. Hij maakt deel uit van het Executive Committee van de ICT-dienstverlener, verantwoordelijk voor portfoliomanagement, strategische allianties en planning. Voor zijn dienstverband bij Sogeti was Wagter werkzaam bij Akzo en het voormalige Pink Roccade.

De nieuwe CEO van Sogeti Nederland volgt Jeroen Versteeg op die 15 jaar werkzaam was voor de ICT-dienstverlener, waarvan de laatste zes jaar als CEO. In zijn nieuwe rol als CEO bij Capgemini Application Services Benelux volgt hij Bernard Helders op.

Over Sogeti Nederland B.V.

Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Jolanda Peek, 06-52327513.

 

 

  • Print
  • PDF