Amsterdam,
21
juni
2016
|
10:41
Europe/Amsterdam

Pure Storage introduceert FlashArray//m10 voor MKB

Nieuwe //m10 brengt all-flash opslag binnen het bereik van iedere organisatie

Pure Storage, de vooraanstaande onafhankelijke fabrikant van solid-state opslag-arrays, introduceert een nieuw instapmodel in zijn lijn van volledig op flash gebaseerde opslag-arrays: de FlashArray//m10. Dit nieuwe lid van de FlashArray-familie is een complete opslagoplossing voor het MKB, maar kan tevens door grotere organisaties gebruikt worden als pilot voor een overstap naar volledig op flash gebaseerde opslagsysteem.

De FlashArray//m10 biedt het MKB een eenvoudige, betrouwbare en snelle opslagoplossing die tot nu toe alleen was voorbehouden aan grote organisaties. Bedrijven kunnen hiermee hun bedrijfskritische applicaties sterk versnellen, alles virtualiseren en een interne all-flash cloud bouwen. De FlashArray//m10 is beschikbaar vanaf minder dan $50.000, inclusief een jaar support.

Dankzij het gebruiksgemak en de aantrekkelijke prijs is de FlashArray//m10 ook een ideale opstap voor grotere bedrijven naar all-flash opslag. Dit opslagsysteem kan eenvoudig worden opgeschaald naar de grotere //m20, //m50 of //m70 FlashArrays. Alle FlashArrays zijn gebouwd volgens het Evergreen Storage-model van Pure, waarmee upgrades kunnen worden geïmplementeerd zonder dat dit gevolgen heeft voor de bedrijfsactiviteiten. Daarbij hebben bedrijven met Evergreen Storage de zekerheid dat hun investering is beschermd: opslag wordt slechts eenmaal aangeschaft, niet telkens om de paar jaar. Wanneer extra capaciteit nodig is, kan dit direct worden bijgeschakeld.

De FlashArray//m10 biedt het MKB een eenvoudig te beheren en zeer betrouwbaar opslagplatform:

  • Bewezen betrouwbaarheid: een all-flash array met een beschikbaarheid van meer dan 99,999% en 100% performance tijdens onderhoud;
  • Eenvoud: een handleiding die op twee visitekaartjes past, Pure1 cloudgebaseerd beheer en de nieuwe Pure1 mobiele app voor Android en iOS zorgen ervoor dat iedereen een FlashArray kan beheren;
  • Voldoende capaciteit om alles te consolideren: tot 25TB effectieve opslagcapaciteit (5-10TB ruwe opslagcapaciteit);
  • Probleemloze prestaties: hoge prestaties dankzij all-flash, met een gemiddelde latency van minder dan 1ms, tot 100.000 32K IOPS (input/output operations per second) en 512byte variabele interne block-grootte;
  • Eenvoudig uit te breiden: capaciteit, snelheid of features kunnen modulair worden toegevoegd terwijl het systeem blijft draaien, zonder verplichte datamigratie, zowel binnen als tussen productgeneraties.

“Met deze uitbreiding van de FlashArray-familie bieden we een betaalbare instapoplossing voor bedrijven die voor het eerst kennis willen maken met all-flash opslag”, zegt Matt Kixmoeller, Vice President of Products bij Pure Storage. “De tijd dat prijs een barrière vormde voor all-flash ligt achter ons. Ieder bedrijf kan nu kennismaken met het gemak, de snelheid en de betrouwbaarheid van all-flash opslag.”

FlashStack Mini: een all-flash cloud die onder een bureau past

Pure Storage komt tevens met de FlashStack Mini: een nieuwe, converged infrastructuuroplossing die de nieuwe FlashArray//m10 combineert met UCS servers en networking van Cisco, en virtualisatiesoftware van VMware of Microsoft. FlashStack Mini biedt de beste enterprise-oplossingen voor IT-consolidatie in een betaalbaar en makkelijk te gebruiken rack van slechts 9U hoog.

FlashStack Mini met Microsoft Hyper-V consolideert Microsoft-applicaties in een lokale cloud, die 100% gevirtualiseerd en 100% all-flash is. Hiermee profiteren bedrijven binnen hun eigen datacenter van het gemak, de flexibiliteit en schaalgroottevoordelen van de cloud. FlashStack Mini en VMware Horizon View vormen een instap VDI-oplossing die tot 1.200 desktops ondersteunt, wederom volledig gebaseerd op flash.

De FlashStack Mini-oplossingen zijn verkrijgbaar vanaf minder dan $100.000, via geautoriseerde Pure-partners.

Over Pure Storage
Pure Storage innoveert en transformeert bedrijven op een wijze die voorheen ondenkbaar was. De disruptieve, software-gestuurde opslagtechnologie van het bedrijf, gecombineerd met een klantvriendelijk businessmodel is de drijvende kracht achter de business en de IT-transformatie van klanten, dankzij een drastische verbetering van de prestaties en efficiency, tegen lagere kosten. Pure Storage FlashArray//m is eenvoudiger, sneller en verfijnder dan andere technologieën in het datacenter. Pure Storage FlashArray//m is ideaal voor big data-toepassingen en andere zware, performance-intensieve zaken zoals cloud computing, databasesystemen, desktop-virtualisatie, real-time analytics en server-virtualisatie. De klanten van Pure Storage behoren tot de meest tevreden klanten ter wereld (NPS-score van 79). Zij zijn te vinden in uiteenlopende sectoren zoals aanbieders van cloudgebaseerde software en diensten, (online) retailers, onderwijs, energie, financiële dienstverlening, overheden, gezondheidszorg, fabrikanten, media, retail en telecommunicatie. Met Pure Storage kunnen bedrijven de grenzen van het mogelijke verleggen om sneller, slimmer en innovatiever te worden. Kijk voor meer informatie op www.purestorage.com.

Voor meer informatie over Pure Storage:
MCS PR, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@mcspr.nl.