24
januari
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

QualiTest Group neemt Nederlandse Four Oaks over

QualiTest expandeert op de Nederlandse markt

Woerden, 24 januari 2012 – QualiTest Group, wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitszorg en softwaretesten, heeft het Nederlandse bedrijf Four Oaks overgenomen. QualiTest heeft zijn hoofdkantoor in Israel en het bedrijf opereert wereldwijd vanuit vestigingen in diverse landen.

Four Oaks, opgericht in 2001, is in Nederland een van de grootste onafhankelijke testbedrijven van software, met een sterke aanwezigheid bij de overheid, in de retail en bij het bank- en verzekeringswezen. De QualiTest Group is wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitszorg en softwaretesten. Het bedrijf heeft meer dan 1000 testexperts en honderden projecten succesvol afgerond. De werknemers en het management van Four Oaks bundelen nu hun krachten met het huidige QualiTest Nederland waardoor een van de grootste onafhankelijke software test bedrijven in Nederland is ontstaan.

“Four Oaks, met jarenlange ervaring in de Nederlandse markt, zijn technieken en tools – en de QualiTest Group, met haar innovatieve bedrijfsoplossingen en testaanpak – bieden de Nederlandse markt een nieuwe manier van softwaretesten”, zegt Ayal Zylberman, QualiTest’s voorzitter. Hij vervolgt: “Uit ervaring weten wij dat traditionele oplossingen die gericht zijn op staffing de Nederlandse klant niet het volledige voordeel verschaffen. De samengevoegde bedrijven gaan de markt innovatieve oplossingen bieden, zoals lokale test centers, managed services oplossingen en testautomatisering gebaseerd op FUNTASY™, het meermaals bekroonde QualiTest’s testautomatiseringsplatform. Samen met Four Oaks hebben we een jong en gemotiveerd team waarmee we ons als nadrukkelijke speler in de Nederlandse markt kunnen positioneren. De overname is onderdeel van onze strategie om wereldwijd marktleider te worden op het gebied van softwaretesten door innovatieve aanpakken te implementeren op basis van managed services en testautomatisering.”

“Gezien QualiTest’s wereldwijde invloed en onze verscheidenheid aan oplossingen denken wij deze droom te gaan verwezenlijken. Wij hebben in QualiTest een ideale partner gevonden en ik ben ervan overtuigd dat we samen een wezenlijke verandering in de Nederlandse testmarkt kunnen maken”, aldus Karel Verbeek, directeur van Four Oaks.

Over QualiTest
QualiTest Group is wereldwijd markleider op het gebied van softwaretesten en kwaliteitszorg. QualiTest heeft zich ten doel gesteld om kwaliteit te verbeteren door een superieure dienstverlening op het gebied van kwaliteitszorg te bieden, met geavanceerde methoden en technieken aan haar klanten en partners wereldwijd. Met ruim 1000 software testexperts – vertegenwoordigd in 11 sectoren – biedt QualiTest een verscheidenheid aan diensten aan een groot aantal klanten, vanaf kleine tot zeer grote bedrijven behorend tot de Fortune 500.

Over Four Oaks
Four Oaks is een van de grootste onafhankelijke softwaretest bedrijven in Nederland. Opgericht in 2001, biedt Four Oaks naast ervaren softwaretesters voor staffing ook testconsultancy door ISEB/ISTQB/TMAP gecertificeerde testexperts en trainingen op het gebied van softwaretesten. Four Oaks specialiseert zich in het implementeren van teststrategieën en testprocessen als onderdeel van de levenscyclus van softwareproducten. Klanten van Four Oaks zijn onder andere: Ministerie van Veiligheid & Justitie, Rabobank, Interpolis, Belastingdienst, KPN/Telfort en Kamer van Koophandel.

 

Meer informatie:
 Contactpersoon: Idan Ganot, QualiTest Group Netherlands
Tel    +31 34 849 8386
Fax   +31 34 840 7967
contact@qualitest.eu
www.QualiTestGroup.com

  • Print
  • PDF