04
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Security-specialist DearBytes breidt zijn team uit

Vanwege toename complexe implementatietrajecten en focus op managed security services

Beverwijk, 4 december 2014 Security-specialist DearBytes heeft zijn team in Nederland uitgebreid met Sales en Marketing Manager Martijn van Weede (39) en Project Manager Robert (Bob) Brandt (36).

Martijn is een ervaren commercieel manager die de samenwerking met internationale securityfabrikanten goed kent. Bob versterkt de projectorganisatie. Aangezien DearBytes vaker ingeschakeld wordt voor de implementatie van complexe securityarchitecturen, heeft het bedrijf steeds meer behoefte aan vakkundig projectmanagement.

Martijn van WeedeMartijn van Weede wordt eindverantwoordelijk voor de sales en marketing afdeling van DearBytes en hij gaat zich richten op de verdere optimalisatie van deze afdeling. Bovendien zal hij deel uitmaken van het management team. Martijn is zijn carrière begonnen bij IT distributeur Ingram Micro. Daarna is hij in dienst gekomen bij McAfee waar hij diverse functies heeft bekleed en leiding gaf aan sales- en channelteams in de Benelux. Vervolgens heeft hij als salesmanager bij Juniper gewerkt en de afgelopen twee jaar was hij als partnermanager tevens marketingverantwoordelijke bij Fortinet.

Bob Brandt gaat als projectmanager strijden voor het ideaal van een veilig internet dat mensen en organisaties over de hele wereld, Bob Brandtonbelemmerd door kwaadwillenden, met elkaar verbindt. Hij is direct na de universiteit gaan werken in de IT-security, bij onder andere Fox-IT en Netscout. Bob heeft jarenlange ervaring opgedaan met de ontwikkeling van forensische netwerkanalyse-tools.

Erik Remmelzwaal, directeur van DearBytes: “We zien een sterk groeiende vraag naar volledige ontzorging op vlak van security inclusief outsourcing. Om aan die vraag tegemoet te komen zijn wij sterk gericht op de kwaliteit van onze oplossingen en diensten. Hier investeren we erg veel in en de komst van Martijn en Bob zijn hier een zeer belangrijke stap in. We hebben er alle vertrouwen in dat de komst van hen zal leiden tot een verdere verbetering van onze ondersteuning aan organisaties.”

Over DearBytes
DearBytes beschermt de digitale omgeving van organisaties en zorgt dat organisaties inzicht hebben en de controle houden. DearBytes opereert op drie niveaus: het vooraf afdekken van risico’s met oplossingen en beleid (preventie), het detecteren van incidenten en het adequaat reageren hierop (respons) en het informatiebeveiligingsbewust maken van medewerkers (organisatie). DearBytes bestaat 13 jaar en heeft meer dan 1.200 klanten waaronder ziekenhuizen, gemeenten, provincies, ministeries, accountantskantoren, banken, IT-dienstverleners en organisaties in de MKB-sector.

DearBytes is McAfee Authorized Support Provider, het enige bedrijf in de Benelux en Duitsland met deze status. De specialisten van DearBytes worden door McAfee getraind en gecertificeerd om nieuwe dreigingen te kunnen bestrijden en nieuwe beveiligingsoplossingen effectief te kunnen implementeren bij klanten. Klanten kunnen hierdoor vertrouwen op hoogwaardige support, Nederlandstalige ondersteuning, hulp bij incidenten en 24/7 per week bereikbaarheid.

Voor meer informatie: www.dearbytes.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Carolien Hoogerwaard, e-mail carolien@mcspr.nl, tel. 023 – 562 8208.

  • Print
  • PDF