27
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sessie ‘Proactieve Fraudebestrijding, een lerend proces’ op donderdag 20 maart 2014

Forensisch & analysespecialist DataExpert en ICT-dientverlener Cegeka organiseren op donderdag 20 maart a.s. de sessie ‘Proactieve Fraudebestrijding, een lerend proces’ over fraudebestrijding waarbij niet de kennis van de medewerkers centraal staat, maar de beschikbare data. In Nederland loopt het verlies door fraude jaarlijks in de miljarden, met een gemiddelde van 5% van de omzet per organisatie, terwijl de pakkans onder de 2% ligt. Toch hebben organisaties vaak de informatie om fraude op te sporen al in huis, maar ontbreekt het inzicht doordat informatie verspreid is. Tijdens de sessie geeft Barclays Bank UK inzicht in hoe de bank het aantal ‘false positives’ met 90% heeft kunnen verlagen en continu het fraudebestrijdingsproces verbetert.

Datum: donderdag 20 maart 2014, van 12.30 uur tot 18.00 uur

Locatie: Hotel Houten te Houten

Het volledige programma van de sessie is hier te vinden: http://www.dataexpert.nl/evenement/proactieve-fraudebestrijding-een-lerend-proces%20

Aanmelden voor de sessie kan hier: http://www.dataexpert.nl/proactieve-fraudebestrijding-een-lerend-proces

 

Over DataExpert

DataExpert levert expertise en oplossingen voor de bestrijding van (cyber)criminaliteit, fraude, incident response en incident management aan overheden en bedrijfsleven. Naast de soft- en hardware producten van wereldwijd toonaangevende partners, biedt DataExpert support, training, consultancy en maatwerk tijdens de implementatie en het dagelijkse gebruik.

Over Cegeka

Cegeka is een succesvolle onafhankelijke ICT–dienstverlener in de Benelux. Het bedrijf helpt zijn klanten met diensten voor detachering, de implementatie en integratie van ICT-infrastructuur, de ontwikkeling en implementatie van toepassingen en outsourcing. Het van origine Belgische ICT-bedrijf huisvest ICT van zijn klanten in de eigen datacenters in Hasselt, Leuven, Veenendaal (NL) en Polen. Cegeka biedt voor ruim 2100 mensen werk. In 2012 realiseerde Cegeka een omzet van ongeveer 215 miljoen euro, een groei van 8% terwijl de markt stagneerde. Cegeka heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen en Roemenië.

Cegeka is sterk in opkomst als outsourcingleverancier in de Benelux voor het middensegment van het bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.cegeka.nl.

  • Print
  • PDF