29
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

SimpliVity en Comstor sluiten distributieovereenkomst voor EMEA

SimpliVity OmniStack Integrated Solution met Cisco UCS helpt solution providers bij het ontwikkelen van een eenvoudige, voordelige en hyper-geconvergeerde infrastructuur

Houten,  29 juni 2015 – Comstor, onderdeel van WestconGroup, is een EMEA-partnerschap aangegaan met SimpliVity voor de distributie van het toonaangevende infrastructuurplatform van dit bedrijf. De OmniStack Integrated Solution met Cisco UCS is een ‘hyper-geconvergeerde’ infrastructuur die IT-virtualisatie binnen datacenters naar een volgend niveau brengt.

“Hyper-geconvergeerde infrastructuursystemen vormen een krachtige en eenvoudige oplossing voor gevirtualiseerde datacenters en bieden enorme kansen voor solution providers”, zegt Jeremy Butt, Executive vice president van WestconGroup. “Dankzij ons partnerschap met SimpliVity voor de EMEA-regio kunnen we SimpliVity OmniStack nu als één geïntegreerde oplossing met Cisco UCS aanbieden.”

Omdat alle infrastructuur- en dataservices onder een hypervisor worden samengevoegd tot één enkele unified stack met x86-componenten, maakt de hyper-geconvergeerde infrastructuur van SimpliVity IT-systemen veel eenvoudiger. De hyper-geconvergeerde infrastructuur van SimpliVity is tientallen keren goedkoper en aanzienlijk eenvoudiger dan een traditionele IT-infrastructuur.

Johannes Kunz, directeur channel sales EMEA bij SimpliVity, noemt de belangrijkste voordelen van SimpliVity’s hyper-geconvergeerde infrastructuur: “SimpliVity met Cisco UCS biedt de prestaties, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, beveiliging en gegevensbescherming die bedrijven nodig hebben, met de economische voordelen van de cloud. Onze oplossing gaat een stap verder dan andere systemen en combineert al deze voordelen in één hyper-geconvergeerd systeem, met een total cost of ownership die tot drie keer lager is.”

Kijk voor meer informatie over de datacenter oplossingen van Comstor op www.leapintodatacenter.com

Over Westcon Group
Westcon Group, Inc. is een value added distributeur van toonaangevende oplossingen voor geïntegreerde communicatie, netwerkinfrastructuren, datacenters en beveiliging, met een wereldwijd netwerk van resellers. De teams van WestconGroup stellen unieke programma’s op en bieden ondersteuning aan de wereldwijde partners van het bedrijf. Dankzij de sterke relaties op elk niveau van de WestconGroup-organisatie zijn partners verzekerd van ondersteuning die specifiek op hun behoeften is afgestemd. Het bedrijf werkt samen met partners om flexibel en snel in te spelen op veranderingen in de markt en zo de snelst mogelijke omzettijd te realiseren. Dit varieert van wereldwijde logistiek en flexibele financieringsoplossingen tot hulp bij pre-sales, technologie en engineering. Toonaangevende leveranciers van de WestconGroup zijn onder andere: Cisco, Avaya, Brocade, Polycom, Check Point en Blue Coat. Kijk voor meer informatie op www.westcongroup.com.
Volg WestconGoup op Facebook en LinkedIn.

Over SimpliVity
De missie van SimpliVity is het vereenvoudigen van de IT-infrastructuur. Het bedrijf is een pionier op de markt van hyper-geconvergeerde infrastructuur en biedt een alternatief voor verouderde, complexe IT-systemen. Het hyper-geconvergeerde infrastructuurplatform van SimpliVity biedt prestaties en beschikbaarheid afgestemd op de behoeften van toonaangevende IT-bedrijven, met de economische voordelen van de cloud. SimpliVity is er als eerste bedrijf in geslaagd om alle IT-elementen onder de hypervisor (8 tot 12 afzonderlijke functies) te combineren tot één eenvoudige 2U-bouwsteen van x86 systeembronnen, met als resultaat een zeer eenvoudig IT-systeem, een ongeëvenaarde operationele efficiëntie en een TCO die tot drie keer lager is. De unieke architectuur voor datavirtualisatie van het bedrijf verbetert de prestaties, beveiliging en gegevensefficiëntie, en maakt tegelijk volledig geïntegreerd beheer met één enkele console mogelijk. SimpliVity heeft de IT-systemen van honderden bedrijven over de hele wereld op een revolutionaire manier verbeterd. Het hoofdkantoor bevindt zich in Westborough, Massachusetts en het bedrijf beschikt over een risicodragend kapitaal van meer dan 276 miljoen dollar. SimpliVity telt wereldwijd ruim 500 werknemers. Het bedrijfsmodel van SimpliVity is 100 procent indirect en zijn oplossingen en professionele services zijn wereldwijd verkrijgbaar via zijn netwerk van resellers en distributeurs.

Kijk voor meer informatie op www.simplivity.com.

Contactpersoon voor de pers

Marketingcontact:
Runa Macleod
Westcon Group
+44 1293 806053
runa.macleod@westcongroup.com

Mediacontact:
Robin Wolstenholme
Axicom voor SimpliVity
SimpliVityUK@axicom.com

Mediacontact:
MCS PR, Marguérite van der Heijden
Tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl

  • Print
  • PDF