12
juli
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sogeti benoemd tot Microsoft-partner van het jaar 2011

Vianen, 12 juli 2011

Tijdens de Microsoft World Partner Conference (10-14 juli) is ICT-dienstverlener Sogeti gekozen tot ‘Microsoft Partner of the Year 2011’ van Nederland. De succesvolle samenwerking op het gebied van Windows 7, Azure, Office 365, Application Lifecycle Management (ALM), business intelligence, CRM en SharePoint waren onder andere aanleiding voor deze bekroning. De innovatiekracht van Sogeti en de succesvolle organisatie van een jaarlijkse Microsoft-studiereis en de Azure Privilege Club, zijn eveneens aanleiding geweest voor deze erkenning.

“Deze award onderstreept de succesvolle nauwe samenwerking tussen Microsoft en Sogeti in ons land. We zijn bovendien erg trots dat dit de eerste keer is dat Microsoft deze award toekent aan een top 5 system integrator in Nederland”, zegt Jeroen Versteeg, CEO van Sogeti.

“Sogeti is niet alleen Microsoft Gold Certified Partner, maar heeft door jarenlange intensieve samenwerking de status van Alliance Partner. Deze Microsoft Partner of the Year is wereldwijd in een vroeg stadium betrokken bij het verbeteren van de kwaliteit en positionering van onze producten. Sogeti vertaalt onze visie en producten naar succesvolle oplossingen”, aldus Bert Pluimers, Directeur Enterprise Partner Group van Microsoft Nederland.

Innovatiekracht

Sogeti werkt al in een vroeg stadium met de nieuwste technologie van Microsoft. Zo konden klanten van de ICT-dienstverlener afgelopen jaar kennismaken met Microsofts cloudplatform Windows Azure tijdens de Azure Privilege Club. Deze club is een initiatief van beide bedrijven om praktijkinformatie ter beschikking te stellen aan organisaties die Azure willen gebruiken voor cloud computing. Ook werken Sogeti en Microsoft nauw samen binnen een aantal organisaties waar Office 365-testtrajecten lopen. Verder neemt Sogeti deel aan de Cloud Partner Advisory Council en diverse programma’s voor onder meer SharePoint en Visual Studio.

Vakmanschap door samenwerking

Sogeti en Microsoft werken nauw samen op het gebied van migreren en in gebruik nemen  van Windows 7, SharePoint en business intelligence. Met meer dan 700 Microsoft-professionals beschikt Sogeti over meer dan 2000 certificeringen in totaal. Zo heeft Sogeti diverse Most Valuable Professionals op het gebied van Azure, .NET en ALM. Iedere maand worden meer dan 35 nieuwe certificaten behaald. Sogeti is Microsoft Gold Partner op 17 verschillende competenties.

Daarnaast onderstreept een jaarlijkse studiereis waarbij de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen aan bod komen, de succesvolle samenwerking. Aan deze studiereis nemen elk jaar meer dan 15 grote organisaties uit Nederland deel.

Over Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Jolanda Peek – 06-52327513

  • Print
  • PDF