13
februari
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sogeti introduceert social intranet voor interactief samenwerken

Eerste interne community-oplossing tegen vaste prijs* en implementatietijd

Sogeti introduceert een Social Intranet oplossing waarmee medewerkers van grote organisaties volledig interactief kunnen communiceren, samenwerken en kennis delen. De oplossing wordt binnen twee weken opgeleverd tegen een vaste prijs van €30.000*. Met deze nieuwe manier van kenniswerken is de IT-dienstverlener de eerste in ons land die een intern samenwerkingsplatform op basis van Sharepoint technologie biedt tegen een vaste prijs en geïnstalleerd binnen een vooraf vastgestelde periode. Hiermee is het niet langer nodig om enorme hoeveelheden informatie door te nemen of het eindeloos te zoeken naar de juiste gegevens, terwijl de kennisuitwisseling met collega’s gemakkelijk wordt gemaakt.

Met de Sogeti Social Intranet oplossing worden informatiebehoeften volledig afgestemd op de individuele medewerker van organisaties. In plaats van zoeken naar kennis moet kennis medewerkers vinden. Verder biedt deze nieuwe manier van kenniswerken allerlei eenvoudige tools om actief samen te werken in groepen, afdelingen of binnen projecten. Nieuws wordt volledig afgestemd op de persoonlijke instellingen van de intranetgebruiker.

De Sogeti Social Intranet oplossing omvat een vooraf geconfigureerde website, gebaseerd op Microsoft SharePoint technologie. Daarbij voorziet Sogeti in het grafisch ontwerp op basis van de huisstijl van organisaties en een gebruikers- en beheerdershandleiding. Klanten krijgen bovendien de gelegenheid om drie maanden gratis te experimenteren met de social intranet oplossing.

“Veel bedrijven en instellingen hebben behoefte aan een overgang van een traditioneel top-down en communicatiegedreven intranet naar een interactief social platform. Een intranet waar kennis de gebruiker vindt in plaats van andersom. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van intranet oplossingen, zijn we nu de eerste in ons land die in staat is binnen twee weken voor 30.000 euro een social intranet op basis van Sharepoint technologie te realiseren. Dit voorkomt verrassingen en vergroot de slagvaardigheid van organisaties.” Aldus Ton van Veen, Business Line Manager Microsoft, van Sogeti in Nederland.

Sogeti Social Intranet maakt deel uit van het Sharepoint Services portfolio.

*De vaste prijs betreft een startprijs op basis van genoemde ingrediënten van de Sogeti social intranet oplossing. Als klanten de oplossing willen uitbreiden, is er uiteraard sprake van een meerprijs.

Over Sogeti Nederland B.V.

Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten. Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Jolanda Peek, 06-52327513.

  • Print
  • PDF