15
juni
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sogeti lanceert operatie deurmat

Guerrilla-actie voor werving van 550 nieuwe medewerkers

Vianen, 15 juni 2011

ICT-dienstverlener Sogeti zoekt vijfhonderdvijftig nieuwe medewerkers. Om dat voor elkaar te krijgen op de huidige arbeidsmarkt haalt het bedrijf alles uit de kast. Zo lanceert Sogeti in de vroege ochtend van 16 juni 2011 een bijzondere guerrilla-actie. In heel Nederland worden 800 opvallende, rode deurmatten neergelegd op locaties waar jonge professionals te vinden zijn. Deze deurmatten heten potentiële nieuwe medewerkers welkom bij de beste werkgever van Nederland, een titel die Sogeti draagt sinds de uitslag van de jaarlijkse Corporate Barometer van onderzoeksbureau intomart/GfK, uitgevoerd in opdracht van Telegraaf en Elsevier.

Sogeti start \'operatie Deurmat\'.“Medewerkers van Sogeti leggen de deurmatten neer in grote steden, bij hogescholen en universiteiten en op andere plekken waar jonge professionals actief zijn. We verwachten dat het aantreffen van de deurmatten en de reacties hierop actief gedeeld worden met vrienden via Facebook, Twitter, YouTube of andere social media. En natuurlijk hopen we daarmee veel bezoekers te trekken naar onze speciale mini-sitewww.bestewerkgevervan.nl,” zegt Floor Hählen, Manager Groei & Ontplooiing van Sogeti.

Sogeti zoekt zowel schoolverlaters als ervaren ICT-professionals. De afgestudeerde HBO/WO-kandidaten krijgen direct na indiensttreding een ontwikkelprogramma van drie weken aangeboden in Ohio, Verenigde Staten. Terug in Nederland volgt een expertisegericht opleidingstraject, met trainingen op het gebied van ICT, projectmanagement en communicatieve en sociale vaardigheden. De ervaren ICT-professionals die Sogeti zoekt, moeten expertise hebben op het gebied van onder andere .NET, SharePoint, SAP, Java, testen, business analyse, functioneel beheer, infrastructuur en security.

De guerrilla-actie, ontwikkeld in samenwerking met het arbeidsmarktcommunicatiebureau Macknificent, loopt vooruit op een wervingscampagne voor de lange termijn die naar verwachting in het najaar van 2011 van start gaat.

Over Sogeti Nederland B.V.
Sogeti is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Op het gebied van testen en architectuur heeft het bedrijf een dominante positie op de Nederlandse markt. Sogeti levert met gepassioneerd ICT-vakmanschap een bijdrage aan het resultaat van zijn opdrachtgevers. Het bedrijf streeft daarbij naar hechte en langdurige relaties met de opdrachtgevers. Hierdoor dragen de ICT-oplossingen van Sogeti structureel bij aan de strategische doelstellingen van klanten.Meer informatie over Sogeti is te vinden op sogeti.nl en op werkenbijsogeti.nl

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie contact op met Ruud Poels 06-52315633

  • Print
  • PDF