25
juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

SynerTrade benoemt Berend Bouwmeester tot Country Manager Benelux

Europees marktleider in inkoopsoftware opent Benelux-kantoor in Amsterdam

Amsterdam, 25 juni 2015 – Het van oorsprong Frans-Duitse softwarebedrijf SynerTrade heeft Berend Bouwmeester (53) benoemd tot Country Manager Benelux. In deze functie wordt de Nederlandse topman verantwoordelijk voor de commerciële en operationele activiteiten van deze toonaangevende leverancier van inkoopsoftware voor grootzakelijke organisaties.

Berend Bouwmeester, Country Manager Benelux

Berend Bouwmeester, Country Manager Benelux

Berend Bouwmeester startte zijn loopbaan in 1983 als inkoper bij het hoofdkantoor van Philips in Eindhoven.  Vervolgens was hij vijf jaar actief als sales manager bij het voormalige Getronics. Van 1995 tot 2001 was hij verantwoordelijk voor alle eBusiness oplossingen bij IBM. Daarna is hij werkzaam geweest bij o.a. SAP, Hybris Software en Zuora. Bouwmeester is afgestudeerd als Electrical Engineer aan de Technische Universiteit Eindhoven.

“SynerTrade breidt uit naar de Benelux. Vanaf vandaag zijn we ook gevestigd in Amsterdam, waardoor we onze klanten in deze regio beter kunnen bedienen. Ik ben ervan overtuigd, dat Berend een significante bijdrage zal leveren aan de verdere groei van ons bedrijf. Zijn uitgebreide sales ervaring in combinatie met zijn kwaliteiten als een sterke teamspeler zullen daar absoluut bij helpen”, zegt Franck Le Tendre, General Manager van SynerTrade.

“Uiteraard ben ik blij me aan te sluiten bij een bedrijf met een enorm groeipotentieel. Mijn eerste uitdaging is de ontwikkeling van een succesvol salesteam en het opbouwen van een goed partnernetwerk  in de Benelux. Ik ben van plan om automatisering van inkoopprocessen duidelijk op de kaart te zetten bij organisaties. Daarvoor kan ik bouwen op mijn relevante ervaring in de softwaresector en mijn sales- en inkoopkennis”, zegt Bouwmeester.

Over SynerTrade
SynerTrade is de Europese marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor inkoop. Met SynerTrade zijn inkopers in staat om hun inkoopprocessen beter in lijn te brengen met de business en hebben ze meer inzicht in besparingen en productiviteitsverbeteringen. Daarnaast  kunnen organisaties makkelijker voldoen aan wet- en regelgeving, samenwerken met externe partijen, sneller innoveren en risico beter beheren. SynerTrade telt wereldwijd meer dan 250 klanten in 11 landen. Elf van deze klanten behoren tot de top 100 van de grootste bedrijven van Europa. Acht organisaties maken deel uit van de wereldwijde top 100-lijst van bedrijven. SynerTrade heeft diepgaande inkoopexpertise in vele marktsectoren. Onder andere Adeo, Alstom, Audi, Baloise Assurance, Décathlon, Deka Bank, GDF Suez, Groupama, Lafarge, Lindt, Lufthansa, Saint-Gobain, Sanofi, Shiseido, Total, Transdev, Yves Rocher, Vimpel.com en AMS Sourcing vertrouwen hun inkoopprocessen toe aan SynerTrade.

Het hoofdkantoor van SynerTrade is gevestigd in Frankrijk. Daarnaast is het bedrijf actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Roemenië, de Verenigde Staten, China en Brazilië. Kijk voor meer informatie op www.synertrade.com.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, SynerTrade persdesk , e-mail synertrade@mcspr.nl, tel. 023 – 562 8208.

  • Print
  • PDF