Amsterdam,
11
maart
2016
|
09:22
Europe/Amsterdam

SynerTrade benoemt Huib Kruger tot Pre-Sales Manager Benelux

Amsterdam, 11 maart 2016 - SynerTrade heeft Huib Kruger benoemd tot Pre-Sales Manager voor de Benelux. Kruger (40) is per 1 februari 2016 in dienst van het inkoopsoftwarebedrijf, waar hij verantwoordelijk is voor alle activiteiten rond de implementatie van inkoopsoftware bij grootzakelijke organisaties.

Na afronding van zijn studie Economie aan de Universiteit van Amsterdam is Kruger zijn loopbaan in 1999 gestart als beleidsmedewerker bij Woonzorg Nederland. Vanaf 2005 heeft hij diverse inkoopfuncties vervuld bij o.a. detacheringsbureau Brunel, technisch dienstverlener Eriks en de farmaceutische groothandel Pluripharm. De afgelopen twee jaar was Kruger als Senior Unithoofd Strategische Inkoop werkzaam bij Westfriesgasthuis.

“Uiteraard ben ik blij met de relevante inkoopkennis en werkervaring die Huib meebrengt. De inkoopmanager bij grootzakelijke organisaties krijgt een steeds strategischer positie. Dat betekent ook dat inkoop actief mee moet in de digitale transformatie van bedrijven. Huib heeft uitgebreide ervaring met dergelijke transities. Daarmee gaat hij ook een actieve bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf”, zegt Berend Bouwmeester, Country Manager SynerTrade Benelux.

Boilerplate

Over SynerTrade
Met ruim 500 klanten wereldwijd is SynerTrade marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor inkoop. SynerTrade Accelerate, het op de cloud gebaseerde platform van het bedrijf, ondersteunt bedrijven bij het gehele inkoopproces met een set flexibele en gemakkelijk te gebruiken applicaties. SynerTrade Accelerate is een complete eProcurement-suite waarmee jaarlijks inkoopopdrachten ter waarde van 500 miljard euro worden afgehandeld. Onder andere Adeo, Alstom, Audi, Baloise Insurance, Decathlon, Deka Bank, Engie Groupama, Lafarge, Lindt, Lufthansa, Saint-Gobain, Sanofi, Shiseido, Total, Transdev en Yves Rocher vertrouwen op SynerTrade om de prestaties van hun inkoop- en financiële afdelingen te verbeteren. Het bedrijf telt 15 vestigingen over de hele wereld, waaronder Nederland. SynerTrade biedt klanten 24/7 expertise en lokale ondersteuning in 10 talen bij het optimaliseren van hun processen rond e-sourcing, e-procurement, SRM (Supplier Resource Management), uitgavenanalyses en inkoop intelligentie. Ook productinnovatie kan profiteren van de mogelijkheden die SynerTrade biedt.

SynerTrade maakt deel uit van Digital Dimension, onderdeel van Econocom Group.

Kijk voor meer informatie op www.synertrade.com.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, SynerTrade persdesk , e-mail synertrade@mcspr.nl, tel. 023 - 562 8208.