17
juni
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology biedt nu 5 jaar garantie op XS/XS+ serie

Taipei, Taiwan, 17 juni 2014 – Synology biedt vanaf vandaag gratis 5 jaar garantie op zijn XS/XS+ NAS-servers en uitbreidingsunits. Het gaat onder andere om de volgende modellen: RS10613xs+, RS3614xs+, RS3614xs, RS3614RPxs, RX1213sas, RX1214 en RX1214RP. Met deze verlenging van de periode voor volledige technische ondersteuning en service voor het vervangen van hardware, biedt Synology organisaties een nog hoger rendement op hun investeringen.

“De opslag van informatie vormt tegenwoordig het fundament voor succesvol zakendoen. Met de verlenging van de garantieperiode tot 5 jaar willen we onze klanten laten weten dat Synology volledig achter zijn producten staat”, zegt Rosiel Lee, senior sales en marketing manager bij Synology. “Deze garantie van 5 jaar wil zeggen dat we het volste vertrouwen hebben in onze producten, die de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid bieden.”

De nieuwe garantievoorwaarden zijn met ingang van 17 juni 2014 wereldwijd van kracht. Ook voor producten die voor deze datum zijn aangeschaft wordt de garantieperiode verlengd tot vijf jaar na de aankoopdatum. Kijk hier voor meer informatie: http://www.synology.com/nl-nl/company/news/article/463.

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

 

  • Print
  • PDF