15
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology DiskStation en RackStation gecertificeerd voor Windows Server 2012

  • Ondersteuning voor virtuele machines in Windows Server 2012
  • Ondersteuning van het VHDX diskformaat en van Cluster Shared Volumes (CSV) 2.0

Taipei, Taiwan, 15 november 2012 – Diverse Synology DiskStation en RackStation modellen zijn officieel gecertificeerd voor Microsoft Windows Server 2012. Dit is een belangrijke voorwaarde om bedrijven te kunnen helpen bij het verbeteren van hun IT-efficiency en van de beschikbaarheid van data.

De combinatie van een Synology NAS-server en het nieuwe Windows Server 2012 besturingssysteem zorgt ervoor dat bedrijven hun productiviteit en flexibiliteit kunnen verbeteren. Zo kunnen ze nu draaiende virtuele machines migreren zonder downtime. Daarnaast zorgt de volledige ondersteuning van Windows Server 2012 voor optimale bedrijfscontinuïteit en wordt de tijd die nodig is voor herstel bij calamiteiten (disaster recovery) tot een minimum teruggebracht, dankzij real-time remote replicatie van virtuele machines. Het gecombineerde platform laat grote organisaties ook gebruikmaken van het nieuwe VHDX diskformaat, dat onder andere een opslagcapaciteit van 64TB per virtuele disk ondersteunt. Cluster Shared Volumes (CSV) 2.0 biedt een zeer schaalbare en flexibele opslaginfrastructuur met hogere prestaties. Binnen CSV 2.0 worden tal van Windows Server 2012-taken ondersteund, waaronder Scale-Out File Server for Application Data.

“Synology DiskStation en RackStation maken volledig gebruik van de verbeteringen in Windows Server 2012 om belangrijke vraagstukken op te lossen rond virtualisatie, cloud computing en het beheer van big data”, zegt Wayne An, product manager bij Synology. “Deze NAS-oplossingen helpen IT-beheerders bij het bouwen van dynamische en zeer flexibele datacenters en cloud infrastructuren.

Met de volledige ondersteuning van virtualisatie, biedt Synology klanten meer eenvoud, flexibiliteit en efficiency. Een compleet overzicht van de virtualisatie-ondersteuning door Synology-modellen is te vinden op: http://www.synology.com/dsm/highlight_synology_virtualization_support.php?lang=nld.

Synology NAS-servers zijn te vinden in de Microsoft Server catalogus.

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF