25
november
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology gaat DiskStation Manager 5.1 ook voor x10-serie uitbrengen

Taipei, Taiwan, 25 november 2014 – Synology komt eind december 2014 met DiskStation Manager (DSM) 5.1 voor Synology NAS-systemen uit de x10-serie. Met deze upgrade krijgen gebruikers van x10-systemen de beschikking over uitgebreide beveiligingsfuncties, krachtige cloudtools en een betere multimediabeleving.

Sinds de lancering op 7 november is DSM 5.1 bijzonder populair geworden onder gebruikers. Synology heeft onderzoek gedaan om alle feedback te analyseren die is verzameld tijdens en na de bètaperiode. “Daaruit bleek onder andere dat er nog altijd heel veel mensen zijn die hun DiskStation x10 dagelijks gebruiken, vijf jaar na de introductie van deze modellen”, zegt Alex Wang, CEO van Synology. “We hoorden van veel gebruikers hoe robuust hun Synology NAS is en dat ze heel graag gebruik zouden maken van de nieuwe mogelijkheden in DSM 5.1. Daarop hebben we besloten om dat mogelijk te maken.”

DSM 5.1 is vanaf eind december beschikbaar voor alle modellen uit de x10-serie. Gebruikers kunnen zich aanmelden voor Synology eNews om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Daarnaast zal er in de DSM-beheerinterface een melding verschijnen wanneer de upgrade beschikbaar is. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van DSM 5.1 op https://www.synology.com/nl-nl/dsm/5.1/features.

De ondersteunde modellen zijn: DS1010+, RS810+, RS810RP+, DS410, DS410j, DS710+, DS210+, DS210j, DS110+ en DS110j.

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Synology Persdesk, tel. 023 – 562 82 08, e-mail synology@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF