13
maart
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert de DiskStation DS112j voor thuisgebruikers

  • Fluisterstil

  • Energiezuinig

  • Met de nieuwe Synology DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0)

Synology DiskStation DS112j

Synology DiskStation DS112j

Taipei, Taiwan, 13 maart 2012 – Synology introduceert de DiskStation DS112j voor thuisgebruikers. Met deze aantrekkelijk geprijsde, fluisterstille en energiezuinige 1-bay NAS-server kunnen consumenten thuis gemakkelijk een multimediacenter inrichten of eigen cloudopslagsysteem creëren.

“De Synology DS112j heeft de prijs van een instapmodel maar biedt toch de uitgebreide functionaliteit die gebruikers van ons gewend zijn”, zegt Darren Lin, product manager bij Synology. “Het biedt bijvoorbeeld de clouddiensten en toepassingen waarmee gebruikers heel gemakkelijk hun data kunnen synchroniseren op al hun pc’s, mobiele apparaten en de DS112j. Zo hebben ze altijd toegang tot terabytes aan multimediabestanden, waar ze ook zijn.”

Dankzij een totaal nieuw design is de DS112j zeer stil en blijf het systeem goed gekoeld. Doordat de 60mm ventilator op een lage snelheid draait en openingen in de behuizing zorgen voor de uitwisseling van warme lucht, blijft het geluidsniveau beperkt tot een fluistertil 17,1db(A). Met de DS112j is het ook gemakkelijker om de harde schijf optimaal te monteren, zodat een vrije luchtstroom het hele systeem koel houdt.

De DS112j beschikt over een 1.0GHz CPU, 128MB geheugen, een Gigabit LAN-aansluiting en twee USB 2.0-poorten. Hij ondersteunt harde schijven met een capaciteit van maximaal 4TB. De DS 112j is de meeste energiezuinige Synology DiskStation tot nu toe: in vol bedrijf is het verbruik niet meer dan 12,1 watt. En als de harde schijf overschakelt daar de slaapstand, neemt het stroomverbruik af tot slechts 4,4 watt.

De Synology DS112j maakt gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM 4.0 maakt ingewikkelde taken eenvoudig en biedt een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Kijk voor meer informatie over de Synology DS112j op http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS112j&lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS112j is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €110 (excl. BTW).

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF