Taipei, Taiwan,
11
december
2015
|
10:15
Europe/Amsterdam

Synology introduceert de DiskStation DS216

Krachtige alles-in-een NAS-server voor kleine kantoren en werkgroepen

Quote module 1

Synology introduceert de DiskStation DS216, een veelzijdige 2-bay NAS-server die geschikt is voor werkgroep- en kantooromgevingen.

Synology introduceert de DiskStation DS216, een veelzijdige 2-bay NAS-server die geschikt is voor werkgroep- en kantooromgevingen. De DS216 is ontworpen voor het makkelijk delen en beschermen van data.

De DS216 biedt optimale multitasking-prestaties tegen een lage prijs. Met zijn 1,3GHz dual-core processor en 512MB DDR3-geheugen presteert de DS216 beter dan zijn voorganger, wat blijkt uit een lees- en schrijfsnelheid van ruim 111MB/s bij een RAID 1-configuratie in een Windows-omgeving.

Dankzij de geïntegreerde floating-point unit (FPU), die de verwerkingscapaciteit van de CPU verder vergroot, blinkt de DS216 uit in de razendsnelle verwerking van thumbnails en foto's in uiteenlopende resoluties. Hardwarematige encryptie zorgt ervoor dat de CPU niet wordt belast met versleutelingstaken, wat de overdrachtssnelheid ten goede komt. Verder is de DS216 voorzien van een USB poort en een USB-copy-knop aan de voorzijde voor eenvoudige backups naar externe opslagmedia.

De DS216 is ontworpen met het oog op een optimale uptime en is uitgerust met hot-swappable schijfladen die geen gereedschap vereisen. Daarmee is de installatie, de vervanging en het beheer van harde schijven bijzonder eenvoudig.

De DS216 draait op DiskStation Manager (DSM), het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten. Met toepassingen zoals backup en netwerkbeheer biedt de DS216 tal van belangrijke zakelijke functies, voor een hogere productiviteit. Voor het tweede jaar op rij mag Synology zich ‘PC Mag Business Choice Award winner’ noemen: in ieder onderdeel van het onderzoek – onder andere betrouwbaarheid en gebruikswaarde – sleepte het bedrijf de hoogste rating in de wacht.

Prijs en beschikbaarheid
De DS216 is per direct leverbaar.
De adviesprijs is bedraagt €240 (excl. BTW)

Boilerplate

Over Synology
Synology biedt oplossingen voor netwerkopslag en IP-surveillance, voor een nieuwe aanpak van databeheer en camerabewaking in het cloud-tijdperk. Synology zet de nieuwste technologieën in om betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen van bestanden en professionele surveillance. Synology streeft naar innovatie en de best mogelijke klantenservice. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com