14
april
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert DiskStation DS1515

Krachtig en betrouwbaar, voor groeiende ondernemingen

Taipei, Taiwan, 14 april 2015 – Synology lanceert de nieuwe DiskStation DS1515. Deze uitbreidbare 5-bay-NAS is een krachtige, betrouwbare en zeer complete oplossing voor netwerkopslag, voor groeiende ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

“Groeiende bedrijven in het MKB zoeken een veelzijdige opslagoplossing die ook voorziet in hun toekomstige behoeften, maar waarmee geen al te grote investering is gemoeid,” zegt Jonathan Wang, productmanager bij Synology Inc. “De DS1515 is toegesneden op dergelijke wensen en biedt de prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid om – nu én straks – alle data te beheren, beschermen en delen.”

f-DS1515_right-45

Dankzij een quad-core processor en vier gigabit-LAN-poorten met failover en Link Aggregation (het koppelen van meerdere LAN-poorten voor hogere prestaties) biedt de DS1515 uitstekende prestaties. In een RAID-5-configuratie onder Windows is hij goed voor schrijf- en leessnelheden van respectievelijk ruim 421 en 403MB/s. Hardwarematige encryptie maakt versleutelde gegevensoverdracht mogelijk met lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 296 en 150MB/s.

De DS1515 ondersteunt Synology High Availability en biedt daarmee zekerheid bij onverwachte uitval van het netwerk. Een naadloze overgang tussen geclusterde servers staat garant voor hoge betrouwbaarheid en optimale flexibiliteit. De ondersteuning van SSD-lees/schrijfcaching geeft de datadoorvoer een flinke boost, terwijl de kosten per gigabyte omlaag gaan. De DS1515 is ontwikkeld om met bedrijven mee te groeien: in combinatie met twee DX513-uitbreidingsunits kan hij tot 15 schijven aan.

De DS1515 draait op DiskStation Manager (DSM) 5.1, het meest geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten. Met een breed scala aan applicaties, variërend van back-up tot netwerkbeheer, biedt de DS1515 alle essentiële zakelijke diensten en is hij productiviteitsverhogend. Voor het tweede jaar op rij mag Synology zich “PC Mag Business Choice Award winner” noemen: in ieder onderdeel van het onderzoek sleepte het bedrijf de hoogste rating in de wacht.

Kijk op https://www.synology.com/products/DS1515 voor meer informatie over de Synology DS1515.

f-DS1515_back

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS1515 is vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt €535,00 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige back ups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF