29
april
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert DiskStation DS414j

  • Eerste j-serie NAS die is uitgerust met een dual-core CPU is uitgerust
  • Budgetvriendelijke 4-bay NAS-server met ongeëvenaarde prestaties in zijn klasse

Taipei, Taiwan, 29 april 2014 – Synology introduceert DiskStation DS414j, een zeer complete aantrekkelijk geprijsde 4-bay NAS-server, ontworpen voor kleine bedrijven en thuisgebruikers. Met de DS414j kunnen gebruikers hun data effectief en eenvoudig beheren, beveiligen en delen. Synology DS414j

“Synology wil zowel zakelijke gebruikers als thuisgebruikers een betaalbare maar toch robuuste opslagoplossing bieden. De DS414j is hier een duidelijk voorbeeld van: het is de eerste j-serie NAS die uitgerust is met een dual-core CPU en SuperSpeed USB. Met de lancering van dit bijzondere apparaat luidt Synology een nieuwe tijdperk in voor budgetvriendelijke NAS-systemen”, aldus Nicole Lin, product manager van Synology.

Met een 1,2GHz dual-core CPU levert de DS414j prestaties die ongeëvenaard zijn in deze prijsklasse : de NAS kan (in een Windows-omgeving) leessnelheden van 111,77MB/s en schrijfsnelheden van 80MB/s bereiken. De prestaties van de CPU worden verder vergroot door de ingebouwde Floating Point Unit (FPU), waarmee onder andere het verwerken van thumbnail-afbeeldingen wordt versneld . Met een operationeel energieverbruik van 36,7W (8,5W tijdens HDD hibernation), efficiënte koeling en een geluiddempend ontwerp is de DS414j (ten opzichte van vergelijkbare PC-hardware) zuinig, fluisterstil en koel.

De DS414j draait op DiskStation Manager (DSM) 5.0, een intuïtief besturingssysteem dat vele mogelijkheden biedt om de productiviteit van gebruikers te verhogen en hun werk te vereenvoudigen, via een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/nl-nl/products/overview/DS414j.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DiskStation DS414j is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €250.

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF