Taipei (Taiwan),
02
juni
2016
|
14:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert DiskStation DS416play

Nieuwe gebruikersbeleving voor consumenten en creatieve professionals

Synology lanceert vandaag de DiskStation DS416play. Deze 4-bay-NAS-server, aangedreven door een 1,6 GHz dual-coreprocessor met een turbosnelheid tot 2,48 GHz, is een krachtige opslag- en applicatieserver die thuisgebruikers en creatieve professionals de mogelijkheid biedt hun volledige contentbibliotheek op één plek op te slaan.

"Met de snelle DS416play kunt u nóg meer gedaan krijgen op één dag", zegt Jason Fan, productmanager bij Synology. "Met de aanvullende softwarepakketten kunnen gebruikers eenvoudig hun bestanden organiseren en benaderen, de capaciteit uitbreiden en de NAS méér laten doen dan alleen maar data opslaan.”

De Synology DS416play kan één 4K Ultra-HD-kanaal of drie 1080p full-HD-kanalen ‘on the fly’ transcoderen, waardoor mediabestanden moeiteloos kunnen worden geformatteerd voor verschillende apparaten. De DS416play ondersteunt een breed scala aan bestandsformaten, waardoor gebruikers op Apple TV, DLNA-apparaten, mobiele apparaten en computers van hun favoriete films kunnen genieten.

De 1,6 GHz dual-coreprocessor met een turbosnelheid tot 2,48 GHz maakt, in een Windows-omgeving met RAID5-configuratie, lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk ruim 225 en 186 MB/s mogelijk. Dual Gigabit LAN biedt failover-ondersteuning, wat garant staat voor ononderbroken dienstverlening tijdens het vervangen van hardware en andere onvoorziene situaties.

De DS416play draait op DiskStation Manager (DSM), het meest geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor NAS-apparaten, met toepassingen die variëren van back-up- tot multimediafuncties voor thuisgebruik. Synology heeft de hoogste plaats behaald in het algemene klassement van de tiende TechTarget Quality Awards-enquête voor mid-range NAS-systemen. Daarnaast heeft het bedrijf al tal van andere mediaonderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder vijf jaar op rij de PC Mag Readers Choice-award.

Meer informatie is te vinden op https://www.synology.com/products/DS416play.

Prijs en Beschikbaarheid

De DS416play is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €405 (excl. BTW)

Over Synology
Synology biedt oplossingen voor netwerkopslag en IP-surveillance die een nieuwe blik werpen op databeheer en camerabewaking in het cloud-tijdperk. Synology zet de nieuwste technologieën in om betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen van bestanden en professionele surveillance. Synology streeft naar innovatie en de best mogelijke klantenservice. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl

of

Synology, e-mail marketing@synology.com