27
maart
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert RackStation RS812+ en RS812RP+

  • Schaalbaar en bedrijfszeker

  • Krachtige opslagoplossing voor bedrijfskritische omgevingen

  • Met de nieuwe Synology DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0)

Taipei, Taiwan, 27 maart 2012 – Synology introduceert RackStation RS812+ en RS812RP+: gemakkelijk uit te breiden rackmount NAS-servers voor het MKB, die zich kenmerken door hoge prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Synology RS812(RP)+

Synology RS812(RP)+

“De Synology RS812+ en RS812RP+ zijn ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar hoge prestaties en een maximale systeembeschikbaarheid voor bedrijfskritische toepassingen”, zegt Peter Chen, product manager van Synology. “Ze garanderen de bedrijfscontinuïteit met diverse kenmerken op het gebied van redundantie en beschikbaarheid.”

Beide modellen zijn voorzien van passieve CPU-koeling, redundante ventilatie en een dubbele LAN-aansluiting met ondersteuning voor ‘failover’. Dit betekent dat indien een van beide LAN-poorten uitvalt, de andere automatisch de netwerktaken overneemt. Op deze manier wordt de systeembeschikbaarheid gegarandeerd. De beschikbaarheid wordt in de RS812RP+ verder vergroot met een redundante stroomvoorziening. Beide nieuwe RackStations bieden de mogelijkheid om harde schijven toe te voegen of te verwisselen zonder dat het apparaat uitgeschakeld hoeft te worden (‘hot swap’). De systeemborden zijn makkelijk toegankelijk en kunnen zonodig door de gebruiker zelf worden verwisseld.

Dankzij een 2,13GHz dual-core processor en 1GB aan RAM-geheugen, behalen de RS812+ en RS812RP+ lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 202,31MB/sec. en 175,11MB/sec. (bij RAID5 en gekoppelde LAN-verbindingen). Wanneer de opslagbehoeften van het bedrijf toenemen, kan de capaciteit worden vergroot met behulp van een Synology RX410 uitbreidingsunit, voor een totaal van 8 harde schijven. Bij zware werklasten kan de geheugencapaciteit worden uitgebreid tot maximaal 3GB RAM. De RS812+ en RS812RP+ bieden ondersteuning voor iSCSI en vormen daarmee een naadloze opslagoplossing voor bekende virtualisatieservers, waaronder VMware, vSphere, Citrix XenServer en Microsoft Hyper-V.

Zowel de RS812+ en RS812RP+ maken gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM 4.0 maakt ingewikkelde taken eenvoudig en biedt een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/products/product.php?product_name=RS812%2B&lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology RS812+, RS812RP+ en RX410 zijn per direct leverbaar. De adviesprijzen zijn:

RS812+: €900 (excl. BTW)
RS812RP+: €1.300 (excl. BTW)
RX410: €450 (excl. BTW)

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF