17
augustus
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology introduceert snelle en betaalbare DiskStation DS411 NAS-server

  • Snelle NAS-servers voor werkgroepen en kleine kantoren
  • 4 schijfstations
  • Optimale gegevensbeveiliging
  • Met Synology DiskStation Manager 3.1

Taipei, Taiwan, 17 augustus 2011 – Synology lanceert de DiskStation DS411, een snelle en betaalbare NAS-server met 4 schijfstations. Deze nieuwe DiskStation biedt werkgroepen en kleine kantoren een flexibele en veilige oplossing voor het delen van bestanden en het maken van backups.

Synology biedt klanten met de DS411 wederom een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Bij een test van een RAID5-configuratie in een Windows-omgeving wist de DS411 een gemiddelde lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 105 en 47MB/seconde te halen. Onder belasting verbruikt de DS411 slechts 29,7 watt. Dit energieverbruik wordt gereduceerd tot 11,0 watt als de harde schijven in slaapstand gaan.

Synology wil gebruikers een flexibele en veilige oplossing bieden voor het beheren en beschermen van gegevens. Automatisch RAID-beheer met behulp van Synology Hybrid RAID (SHR) optimaliseert de diskcapaciteit en zorgt tegelijkertijd voor slimme gegevensbescherming. Gebruikers die dat willen, kunnen de RAID-volumes ook zelf configureren. De DS411 ondersteunt diverse beveiligingstechnologieën, waaronder Windows ACL, toegangsrechten voor gedeelde folders, HTTPS-verbindingen, FTP via SSL, etc. Daarnaast beschermen een firewall, IP auto-block en de mogelijkheid om complexe wachtwoorden af te dwingen, tegen hackers. Dit alles in combinatie met hardwarematige 256-bit AES gegevensencryptie, maakt van de DS411 een echte datakluis.

De DS411 is gebaseerd op DiskStation Manager 3.1 (DSM 3.1), het besturingssysteem dat op iedere Synology DiskStation wordt gebruikt. DSM 3.1 maakt complexe taken eenvoudig, met een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken multitasking webinterface.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS411 (€ 320 excl. BTW) is per direct verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS411&lang=nld

Over Synology

Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com


  • Print
  • PDF