Taipei, Taiwan,
19
juli
2016
|
12:23
Europe/Amsterdam

Synology kondigt officiële release Synology Router Manager 1.1 aan

Nieuwe mogelijkheden voor snelle draadloze router van Synology

Synology kondigt de officiële release aan van Synology Router Manager (SRM) 1.1, de nieuwste versie van de krachtige beheersoftware voor de draadloze router Synology Router RT1900ac. Met deze nieuwe versie van SRM worden de mogelijkheden van de veelzijdige RT1900ac nog verder uitgebreid, met intelligente WiFi-connectiviteit, gedetailleerde netwerkanalyse, verbeterde beveiliging en meer.

"De release van Synology Router Manager (SRM) 1.1 is een belangrijke mijlpaal in het realiseren van onze visie voor de toekomst van draadloze routers”, zegt Tego Chang, product manager bij Synology. “Het internet blijft zich ontwikkelen, net als de manier waarop we het gebruiken. Omdat we vinden dat draadloze routers mee moeten gaan in deze trend, maken we de Synology Router RT9100ac steeds nuttiger en veiliger, door nieuwe tools en functies toe te voegen.”

SRM 1.1 biedt de volgende nieuwe functies:

  • Smart Connect: met de WiFi-technologie Smart Connect van Synology maakt ieder apparaat, aan de hand van zelf te kiezen criteria, altijd automatisch de beste draadloze verbinding met de router: 2,4 of 5GHz. Zo heeft iedere gebruiker altijd een optimale draadloze verbinding, zonder zich te hoeven bekommeren om technische details.
  • Smart WAN: met Smart WAN is het mogelijk om gebruikers die ononderbroken netwerkconnectiviteit nodig hebben een secundaire WAN-aansluiting toe te wijzen. Vervolgens kan voor die gebruikers automatische LAN failover of load balancing ingesteld worden. Aanpasbare routingregels maken het ook mogelijk om dataverkeer via een specifieke interface te laten verlopen, afhankelijk van de bestemming of de bron.
  • Rapportage dataverkeer: gebruikers kunnen nu gedetailleerde rapporten genereren van het dataverkeer en het bandbreedtegebruik tijdens een bepaalde periode. Zo kunnen ze beter inzicht krijgen in hun netwerkeisen, controleren of bepaalde apparaten of applicaties te veel bandbreedte gebruiken en potentiële beveiligingproblemen onderzoeken.
  • Intrusion Prevention (Beta): Met het Intrusion Detection System (IDS) en het Intrusion Prevention System (IPS) kan SRM 1.1 netwerkverkeer analyseren om kwaadaardige datapakketten en -verzoeken te detecteren, en deze vervolgens automatisch te blokkeren.
  • Content filtering: de functies voor ouderlijk toezicht en het filteren van dataverkeer zijn nu geïntegreerd met Google SafeSearch, dat automatisch ongewenste en voor kinderen ongeschikte zoekresultaten filtert. Ook bestaat de mogelijkheid om drie aanpasbare profielen toe te voegen, zodat de toegangsrechten van specifieke familieleden of werknemers precies kunnen worden ingesteld of geblokkeerd.
  • Bestandssynchronisatie en -backup: SRM 1.1 ondersteunt Synology Cloud Station Suite. Met Cloud Station Drive kunnen gebruikers bestanden synchroniseren op al hun apparaten. Met Cloud Station Backup is het mogelijk om in real-time backups te maken van bestanden op Windows-, Mac- en Linux-computers.

Beschikbaarheid

Synology Router Manager (SRM) 1.1 is gratis te downloaden en te installeren op de Synology Router RT1900ac. Meer informatie over de Synology Router RT1900ac is te vinden op https://www.synology.com/products/RT9100ac.

Boilerplate

Over Synology
Synology biedt oplossingen voor netwerkopslag en IP-surveillance die een nieuwe kijk bieden op databeheer en camerabewaking in het cloud-tijdperk. Synology zet de nieuwste technologieën in om betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen van bestanden en professionele surveillance. Synology streeft naar innovatie en de best mogelijke klantenservice. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com