Taipei, Taiwan,
13
oktober
2016
|
14:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert bètaversies van zeven applicaties

Synology lanceert bètaversies van zeven toepassingen voor de NAS-servers van het bedrijf, waaronder drie nieuwe toepassingen. Bètatesters over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan de verdere ontwikkeling van de software.

Nieuwe collaborationtoepassingen

  • Chat: een chattoepassing voor real-time communicatie, informatie- en datamanagement. Encryptie zorgt ervoor dat de privacy van de communicatie gegarandeerd is en de chattoepassing integreert met Synology Calendar en Office, voor samenwerking binnen teams.
  • Calendar: voor de persoonlijke agenda en om agenda’s te delen met een team. Nieuwe afspraken kunnen direct vanuit MailPlus en Chat worden gepland. Dankzij ondersteuning voor CalDAV kan Synology Calendar gesynchroniseerd worden met agenda-apps op iOS en Mac OS.
  • Office: Synology Office is een gratis collaboration- en kantoortoepassing, waarmee gebruikers op afstand lokaal kunnen (samen)werken aan documenten. De software is snel, intuïtief en bouwt op de jarenlange ervaring van Synology met het ontwerpen van gebruikersinterfaces.

Verbeterde toepassingen voor synchronisatie en databescherming

  • Cloud Station: het beheer van bestandssynchronisatie is verbeterd en het herstellen van backups is intuïtiever, zodat gebruikers makkelijker servers kunnen beheren en bestanden kunnen terugzetten vanuit de backup. Een geoptimaliseerde database levert betere prestaties bij het beheren van grote aantallen gesynchroniseerde bestanden.
  • Cloud Sync: naast een nieuwe interface die het werk van IT-beheerders gemakkelijker maakt, biedt de nieuwe versie van Cloud Sync nu snellere encryptie en compressie, voor hogere prestaties en een betere gebruikerservaring.

Verbeterde toepassingen voor multimedia

  • Photo Station: nieuwe communicatietools voor het verzamelen van feedback, terwijl nieuwe functies voor het delen van fotoalbums het makkelijker maken om grote aantallen foto’s te delen.
  • Audio Station: een verbeterde gebruikersinterface met shortcuts zoals pinned albums en automatisch gegenereerde playlists zorgen ervoor dat gebruikers makkelijker de muziek kunnen vinden waar ze van houden. Met een nieuw muziekidentificatietool kan album- en nummerinformatie met slechts enkele kliks worden bijgewerkt, terwijl ondersteuning voor DSD (Direct Stream Digital) -playback een betere audiokwaliteit biedt.
  • Video Station: nieuwe opties voor ouderlijk toezicht en privacy voorkomen dat kinderen en andere gebruikers bepaalde content kunnen bekijken. Met gepersonaliseerde weergave-opties kunnen gebruikers hun video’s zo bekijken zoals zij dat willen, terwijl video pre-processing een betere beeldkwaliteit oplevert.

Naast deze eerste reeks bètatoepassingen zal Synology tijdens het Synology 2017-event nog meer producten en softwarepackages tonen die later dit jaar gelanceerd zullen worden. Synology 2017 is de verzamelnaam voor de jaarlijkse events die in 16 landen over de hele wereld worden gehouden, waaronder Nederland.

Kijk voor meer informatie over het Synology Bèta Programma op: www.synology.com/beta

Kijk voor meer informatie over Synology 2017 op: www.synology.com/events/2017_Synology

Beschikbaarheid

De Synology bètatoepassingen kunnen gedownload worden voor DiskStation Manager (DSM). Kijk voor meer informatie over DSM-compatibiliteit, installatie en compatibele modellen op www.synology.com/beta.

Boilerplate

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com