27
augustus
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert DiskStation DS213+ voor het MKB

  • 1,067GHz dual-core processor met 64-bit FPU
  • Slechts 2,64 watt stroomverbruik in systeemslaapstand (System Hibernation mode)
  • 1x eSATA en 2x USB 3.0 aansluitingen
  • Zeer stil
Synology DS213+

Synology DS213+

Taipei, Taiwan, 27 augustus 2012 – Synology lanceert de nieuwe DiskStation DS213+: een krachtige NAS-server voor maximaal twee harde schijven. De DS213+ is een veilige, energiezuinige en complete opslagoplossing voor het MKB.

“Met de DS213+, het eerste 2013-model, heeft Synology zichzelf weer overtroffen. Het biedt de snelste versleutelde data-overdracht in deze productcategorie, maar is toch zeer energiezuinig, met een verbruik van slechts 2,64 watt in de nieuwe systeemslaapstand”, zegt Chad Chiang, productmanager bij Synology. Het veilig en efficiënt delen van bestanden is mogelijk dankzij AES 256-bit data-encryptie, met lees- en schijfsnelheden van respectievelijk 49,6MB/sec en 24,7MB/sec. De nieuwe System Hibernation-mode minimaliseert het stroomverbruik van het hele systeem en luistert actief naar netwerkactiviteit, zodat de DS213+ zeer snel wakker wordt en klaar is voor volledig gebruik. Vergeleken met volledig uitschakelen, biedt System Hibernation een betere balans tussen intelligente energie-efficiency en een optimale reactiesnelheid van het systeem.

De DS213+ is voorzien van een dual-core 1,067GHz processor en 512MB DDR3 geheugen. De gemiddelde lees- en schrijfsnelheden bedragen respectievelijk 110,36MB/sec en 84,31MB/sec (bij RAID1 in een Windows-omgeving). De DS213+ beschikt tevens over een 64-bit floating point unit, waarmee het versleutelen en ontsleutelen van data aanzienlijk wordt versneld. Ook in de prestaties van multimedia-toepassingen zullen gebruikers hierdoor een sterke verbetering ervaren. De DS213+ biedt verder een verbeterde oplossing voor beveiliging, die 12 videokanalen van high-definition IP-camera’s tegelijkertijd kan streamen.

De DS213+ beschikt over een SD-kaart slot, een eSATA-poort voor externe backup en twee USB 3.0-poorten. Dankzij ondersteuning voor het ‘hot-swappen’ van harde schijven is het niet nodig om het systeem uit te schakelen om een harde schijf toe te voegen of te vervangen. Een speciaal design en een 92mm systeemventilator zorgen voor een optimaal koelende luchtstroom en reduceren het geluidsniveau tot slechts 19,9dB(A). Dit is veel stiller dan bijvoorbeeld de meeste pc’s.

De Synology DS213+ maakt gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM 4.0 maakt ingewikkelde taken eenvoudig en biedt een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Kijk voor meer informatie over de Synology DS213+ op http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS213%2B&lang=nld

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS213+ is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €273 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF