06
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert DiskStation DS713+ voor het MKB

• Robuuste en schaalbare oplossing voor de snelgroeiende onderneming
• Snellere bestandsoverdracht met USB 3.0
• Ondersteunt VMware, Citrix en Microsoft Hyper-V
• Plaats voor twee harde schijven

Taipei, Taiwan, 6 november 2012 – Synology introduceert de DiskStation DS713+, een krachtige databeheer-oplossing voor het MKB. De schaalbare NAS-server biedt plaats aan twee harde schijven.

Synology DS713+

Synology DS713+

“Met het groeien van de hoeveelheid data, verandert ook de behoefte aan opslagcapaciteit,” zegt Darren Lin, product manager bij Synology. De DS713+ is een ideale oplossing voor bedrijven die moeite hebben om die groei bij te benen. Met de uitbreidingsunit van Synology is de capaciteit snel uit te breiden tot 28TB.”

Met een aanzienlijke upgrade naar een 2,13 GHz dual core processor laat de DS713+ zijn voorganger ver achter zich. Een RAID 1-configuratie in een Windows-omgeving met gekoppelde LAN-verbindingen levert gemiddelde lees- en schrijfsnelheden op van respectievelijk 202,3 en 135,84 MB/sec. Bovendien is de DS713+ geoptimaliseerd voor hoogwaardige surveillancebeelden en worden er tot twintig kanalen voor gelijktijdige IP-camera-opname in high definition ondersteund.

De DS713+ is uitgerust met twee USB 3.0-poorten, waarvan de bestandsoverdracht tien keer zo snel is als USB 2.0. Om een hoge beschikbaarheid van bedrijfsgegevens te garanderen, zijn de aan de voorzijde gemonteerde schijven ‘hot swappable’. De dubbele gigabit-ethernetpoort met failover-ondersteuning maakt de data minder kwetsbaar voor een uitvallende LAN-verbinding.

Volledige iSCSI-ondersteuning zorgt ervoor dat de DS713+ naadloos kan worden geïntegreerd in de belangrijkste virtualisatie-oplossingen, zoals VMware vSphere 5 VAAI-ondersteuning, Citrix XenServer en Microsoft Windows Server 2012 met Hyper-V. Verder past de DS713+ naadloos in zakelijke omgevingen met LDAP, Windows AD en ACL-ondersteuning.

Net als iedere Synology DiskStation en RackStation wordt ook de DS713+ aangedreven door DiskStation Manager (DSM) 4.1. De gestroomlijnde, voor multitasking geoptimaliseerde interface van dit besturingssysteem biedt uitgebreide functies om de productiviteit op te stuwen en taken te vereenvoudigen.

Kijk voor meer informatie over de Synology DS713+ op http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS713%2B&lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DS713+ is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €360 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF