01
november
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert DiskStations DS212+ en DS212

  • Bestanden uitwisselen via de cloud

  • Nieuwe architectuur biedt hogere prestaties en een lager geluidsniveau

  • Ondersteuning voor USB 3.0

Synology DiskStation DS212+/DS212

Taipei, Taiwan, 1 november 2011 – Synology lanceert vandaag de DiskStations DS212+ en DS212. Beide zijn two-bay NAS-servers die de bekende DiskStation Manager (DSM) draaien. De DS212+ is gericht op kleine en middelgrote ondernemingen met veeleisende bedrijfsapplicaties. De DS212 heeft een optimale prijs/prestatieverhouding en biedt talloze applicaties tegen een betaalbare prijs, zowel voor thuis als voor bedrijven.

“Met de lancering van de DS212+ en de DS212 heeft Synology een geavanceerd hardware ontwerp geïntroduceerd dat zorgt voor snelle gegevensoverdracht en tegelijk dat het systeem stiller kan draaien,” zegt Darren Lin, product manager van Synology Inc.

Beide modellen werken met een lees- en schrijfsnelheid van respectievelijk 109MB/sec en 54MB/sec in een RAID 1-configuratie. Ze ondersteunen USB 3.0, voor transmissiesnelheden van meer dan 5Gbps, het tienvoudige van de snelheid van USB 2.0-poorten. Dankzij geluidsdempende technieken, komt de geluidsproductie van beide modellen uit op slechts 19,8 dB(A), wat zelfs stiller is dan fluisteren (20 dB(A)).

Synology DiskStation DS212+/DS212

De DS212+ en de DS212 zijn beide voorzien van een SD-geheugensleuf om bestanden van een SD-kaart direct op de NAS-server te zetten. De DS212+ heeft een eSATA-poort voor een extra backupmogelijkheid. Beide modellen kunnen overweg met hot-swappable schijven die de betrouwbare werking van het systeem vergemakkelijken. Verder zijn beide modellen energiezuinig. Ze verbruiken niet meer dan 19 watt wanneer ze operationeel zijn, en minder dan 8 watt in rust.

Beide modellen draaien op DiskStation Manager 3.2 (DSM 3.2), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM maakt ingewikkelde dingen eenvoudig en ook moeilijke dingen mogelijk dankzij tal van functies die toegankelijk zijn via een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface.

Kijk voor meer informatie over de Synology DS212+ en DS 212 op http://www.synology.com/products/index.php?lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS212+ en DS212 zijn per direct verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn:

  • Synology DS212+: €245 (excl. BTW)
  • Synology DS212: €210 (excl. BTW)

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Volg Synology op social media:  Twitter  Facebook

Contactpersonen voor de pers

MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

 

  • Print
  • PDF