09
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert DX213-uitbreidingsunit voor DiskStations

  • Makkelijke uitbreiding van opslagcapaciteit DiskStations
  • Maximaal twee harde schijven
  • Als uitbreiding van RAID-volumes of als aparte volume
Synology DX213

Synology DX213

Taipei, Taiwan, 9 oktober 2012 – Synology lanceert de DX213: de eerste DiskStation-uitbreidingsunit voor twee harde schijven. Hiermee voorziet Synology in de groeiende behoeften aan meer opslagcapaciteit bij zowel bedrijven als bij veeleisende eindgebruikers.

“Het beheren van de steeds groter wordende hoeveelheden data moet makkelijk zijn en zeker geen tijd in beslag nemen die beter aan iets anders besteed kan worden. Synology heeft de DX213 zo ontworpen dat gebruikers snel en moeiteloos de opslagcapaciteit van hun DiskStation kunnen uitbreiden met maximaal twee extra harde schijven, wanneer de DiskStation zelf de maximale capaciteit heeft bereikt”, zegt Chad Jiang, product manager bij Synology.

Bij verschillende DiskStation-modellen* kunnen RAID-volumes direct worden uitgebreid via het aangesloten DiskStation, zonder dat de bestaande harde schijven opnieuw geformatteerd hoeven te worden. De DX213 kan echter ook dienen als een apart opslagvolume voor het DiskStation en is zo bijvoorbeeld een uitstekende backup-oplossing.

De DX213 wordt op een DiskStation aangesloten via een eSATA-kabel waarvan de connectors aan beide einden vastgezet kunnen worden. Dit garandeert een zekere connectie met een maximale doorvoersnelheid van 3.0Gb/sec. Hierdoor kan de DX213 moeiteloos als één opslagunit samenwerken met de DiskStation.

De DX213 beschikt over Synology’s energiezuinige Deep Sleep-mode, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer de DiskStation niet actief is gedurende een instelbare periode. De DX213 kan ook automatisch aan- en uitgeschakeld worden samen met de gekoppelde DiskStation.

Kijk voor meer informatie over de Synology DX213 op http://www.synology.com/products/DX213.php?lang=nld.

* De DX213 kan gebruikt worden in combinatie met de volgende DiskStation-modellen: DS1812+, DS1512+, DS1511+, DS1010+, DS712+, DS710+.

Kijk op http://www.synology.com/support/faq_show.php?lang=nld&q_id=408 voor een up-to-date overzicht van de ondersteunde DiskStation-modellen.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology DX213 is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €115 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

 

  • Print
  • PDF