06
november
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert RackStation RS3413xs+

• Krachtige opslagoplossing voor ‘Big Data’
• Combinatie van SSD en SATA disks voor optimale prestaties
• Tot 136TB aan opslagcapaciteit

Taipei, Taiwan, 6 november 2012 – Synology introduceert de RS3413xs+, de eerste NAS-server uit de XS+ Series die superieure prestaties van meer dan 400.000 lees-IOPS combineert met uitgebreide HA-technologie (High Availability). Hierdoor is deze NAS-server een rotsvast fundament voor bedrijfskritische taken van grote organisaties.

Synology RS3413xs+

Synology RS3413xs+

De RS3413xs+ is uitgerust met Intel Xeon quad-core processors met kloksnelheden van 3,3GHz en dubbele 10 gigabit Ethernetaansluitingen, waardoor een doorvoersnelheid van meer dan 2.000MB per seconde mogelijk is (voor lezen bij RAID 5). De combinatie van SSD cache-technologie en SATA-schijven optimaliseert de datadoorvoer en minimaliseert de kosten per gigabyte. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van AES New Instructions, waarmee de gegevensencryptie wordt versneld en de totale prestaties van de server worden verbeterd.

Naast deze hoge doorvoersnelheid biedt de RS3413xs+ uitgebreide redundantie-features. Synology High Availability verzekert een naadloze overgang tussen clusterservers in geval van systeemuitval. Redundante voedingen en systeemventilators, gecombineerd met meerdere netwerkpoorten voor failover-functionaliteit, zorgen voor een continue uptime. Daarnaast voorkomt passieve koeltechnologie op de CPU systeemuitval. In toevoeging hierop ontdekt het 8GB ECC RAM-geheugen – uitbreidbaar tot 32 GB – fouten tijdens datatransmissie en herstelt deze, waardoor data-accuratesse en hoge prestaties zijn verzekerd.

De RS3413xs+ is speciaal ontworpen voor big data-omgevingen data en kan voorzien worden van twee RX1211/RX1211RP uitbreidingsunits, waarmee de opslagcapaciteit naadloos uitgebreid kan worden tot 136TB. De RS3413xs+ is ook zeer geschikt voor gebruik in virtuele omgevingen door de ondersteuning van Microsoft Windows Server 2012 met Hyper-V, VMware vSphere 5 VAAI en Citrix XenServer.

De RS3413xs+ draait DiskStation Manager (DSM) v4.1, het besturingssysteem van elk Synology DiskStation en RackStation. DSM 4.1 biedt veel mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren en taken te vereenvoudigen. Dit alles via een overzichtelijke interface die geoptimaliseerd is voor multitasking..

Meer informatie over de RS3413xs+ is te vinden via de volgende link:
http://www.synology.com/products/product.php?product_name=RS3413xs%2B&lang=nld.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology RS3413xs+ is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €3.375 (excl. BTW). De RX1211 uitbreidingsunit is beschikbaar voor een adviesprijs van €960 (excl. BTW) en de RX1211RP uitbreidingsunit voor een adviesprijs van €1.430 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF