15
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert RackStation RS814+ en RS814RP+

  • Schaalbare en betrouwbare zakelijke 4-bay NAS-server
  • Hoge prestaties dankzij 2,13GHz dual-core processor en tot 4GB RAM
  • Maximale opslagcapaciteit 32TB (in combinatie met RX410 uitbreidingsunit)

Taipei, Taiwan, 15 januari 2014 – Synology introduceert de RS814+ en RS814RP+, een schaalbare 1U, 4-bay NAS-server voor inbouw in een serverrack. Het gaat hier om een krachtige en complete opslagoplossing voor MKB-ondernemingen, die makkelijk uitgebreid kan worden.

“Nu de omvang en het gebruik van opgeslagen data ook bij kleinere bedrijven exponentieel groeit, neemt tevens de behoefte aan verwerkingskracht toe. De RS814+/RS814RP+ voorziet in die behoefte en is geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik, met hoge prestaties en optimale betrouwbaarheid en schaalbaarheid tegen een betaalbare prijs”, zegt Michael Wang, product manager bij Synology.

Dankzij een 2,13GHz dual-core processor, 2GB aan DDR3 RAM en vier gigabit LAN-poorten die onderling gekoppeld kunnen worden via Link Aggregation, behaalt de RS814+/RS814RP+ lees- en schijfsnelheden van respectievelijk 330MB/sec en 196MB/sec (bij RAID5 in een Windows-omgeving). Daarnaast kan het systeemgeheugen worden uitbreid tot 4GB RAM, terwijl de opslagcapaciteit kan worden vergroot tot maximaal 32TB, in combinatie met een RX410 uitbreidingsunit.

De RS814+/RS814RP+ beschikt over een reeks voorzieningen die zorgen voor continue beschikbaarheid, ook bij onvoorziene gebeurtenissen. De vier LAN-poorten zijn dankzij Link Aggregation in staat om communicatietaken van elkaar over te nemen, indien een van de verbindingen uitvalt. Ook het vervangen van de hot-swappable harde schijven kan gedaan worden zonder dat het systeem uitgeschakeld hoeft te worden. Verder bieden de redundante stroomvoorzieningen van de RS814RP+ extra bescherming bij stroomuitval.

De RS814+RS814RP+ draait op DiskStation Manager (DSM) 4.3, een intuïtief besturingssysteem dat vele mogelijkheden biedt om de productiviteit van gebruikers te verhogen en hun werk te vereenvoudigen, via een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking. De meest recente versie van DSM (4.3) is het enige NAS-besturingssysteem dat zowel de ‘Best Choice Award’ als de ‘Media’s Choice Award’ heeft ontvangen op Computex 2013, waarbij het de hoogste waarderingen kreeg op alle gebieden, waaronder betrouwbaarheid, tevredenheid en waarde.

Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/nl-nl/products/overview/RS814+.

Prijs en beschikbaarheid
De Synology RS814+/RS814RP+ is per direct leverbaar. De adviesprijzen bedragen €675 voor de RS814+ en €965 voor de RS814RP+ (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF