18
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology lanceert uitbreidingsunit DX513

  • Naadloze uitbreiding van opslagcapaciteit DiskStations
  • Energiezuinig
  • Ondersteunt  ‘hot-swappen’ van harde schijven
De Synology DX513

De Synology DX513

Taipei, Taiwan, 18 september 2012 – Synology lanceert de DX513: een nieuwe uitbreidingsunit met plaats voor maximaal 5 harde schijven. Hiermee kan de opslagcapaciteit van diverse DiskStations makkelijk en snel worden uitgebreid. De DX513 is bedoeld voor zowel veeleisende eindgebruikers als bedrijven en ondersteunt het ‘hot-swappen’ van harde schijven.

Wanneer een DiskStation de maximale opslagcapaciteit heeft bereikt, biedt de DX513 een makkelijke en snelle oplossing om deze capaciteit verder uit te breiden, met maximaal nog eens vijf harde schijven. Het uitbreiden van RAID-volumes kan direct worden uitgevoerd door het aangesloten DiskStation, zonder dat de bestaande harde schijven opnieuw geformatteerd hoeven te worden. Hierdoor blijven de gegevens gewoon beschikbaar voor gebruikers, ook tijdens het uitbreiden. Daarnaast kan de DX513 fungeren als een uitstekende lokale backup-oplossing, wanneer de harde schijven als onafhankelijke volumes worden geconfigureerd.

De DX513 wordt op een DiskStation aangesloten via een eSATA-kabel met een connector die speciaal is ontworpen voor betrouwbaarheid. Dankzij een maximale doorvoersnelheid van 3.0GB/sec, kan de DX513 moeiteloos als één opslagunit samenwerken met de DiskStation.

De DX513 beschikt over dezelfde energiezuinige kenmerken als de DiskStations van Synology, met zowel een harde schijf- als systeemslaapstand (System Hibernation). De DX513 kan ook automatisch aan- en uitgeschakeld worden samen met de gekoppelde DiskStation.

Kijk voor meer informatie over de Synology DX513 op http://www.synology.com/products/DX513.php?lang=nld.

De DX513 kan gebruikt worden in combinatie met de volgende DiskStation-modellen: DS1812+, DS1512+, DS1511+, DS1010+, DS712+, DS710+.

Kijk op http://www.synology.com/support/faq_show.php?lang=nld&q_id=408 voor een up-to-date overzicht van de ondersteunde DiskStation-modellen.

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DX513 is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €350 (excl. BTW).

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl of Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF