17
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology nu volwaardig lid van het Open Network Video Interface Forum (ONVIF)

Taipei, Taiwan, 17 juli 2012 – Synology, leverancier van professionele IP-videobewakingsoplossingen die de functionaliteit van network video recording (NVR) combineren met network attached storage (NAS), is nu volwaardig lid van het Open Network Video Interface Forum (ONVIF). Dankzij dit volledige lidmaatschap kan Synology zijn open IP-videonetwerkapparatuur en -software verder ontwikkelen.

“Door de adoptie van de ONVIF-standaard kunnen Synology-gebruikers rekenen op naadloze integratie, meer flexibiliteit en keuzevrijheid. Het volwaardige lidmaatschap garandeert dat de producten van Synology probleemloos samenwerken met ONVIF-compatibele IP-bewakingsapparaten”, zegt Chad Chiang, productmanager bij Synology. Voor systems integrators, systeeminstallateurs en ontwikkelaars betekent dit dat zij eenvoudiger IP-videobewakingsoplossingen kunnen bouwen, zonder extra integratiestappen.

“Synology is het enige volwaardige ONVIF-lid dat gespecialiseerd is in NVR en videobackup. We zullen actief in het forum participeren en gebruikers kunnen van Synology verwachten dat er in de nabije toekomst een betere standaard komt voor de integratie van NVR en IP-camera’s”, voegt Chiang toe.

Synology is opgenomen in de lijst met volwaardige ONVIF-leden: http://www.onvif.org/Membership/MemberList.aspx

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF