21
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology op CeBIT 2014

Synology is van 10 tot en met 14 maart aanwezig op CeBIT 2014 in Hannover. U bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Synology-stand, standnr. B35 in Hal 2. Het bedrijf zal daar nieuwe hardware introduceren en tevens de officiële release van DiskStation Manager 5.0 bekendmaken.

“Dit jaar wordt een zeer belangrijk jaar voor de NAS-industrie”, zegt Vic Hsu, CEO van Synology. “Klanten verwachten beter geïntegreerde, mobielere en efficiëntere oplossingen. DSM 5.0 voorziet in die behoefte.”

De nieuwste versie van DiskStation Manager 5.0, het besturingssysteem van de Synology NAS-systemen, beschikt onder andere over het nieuwe Central Management System (Synology CMS), waarmee gemakkelijk zeer grote aantallen Synology NAS-servers beheerd kunnen worden. Daarnaast kan door middel van scale-out clustering tot 1 Petabyte aan opslagcapaciteit worden beheerd en zijn de prestaties verbeterd, onder andere dankzij SSD-bufferingtechnieken bij het schrijven van data. De nieuwe Cloud-sync biedt compatibiliteit met Google Drive en Dropbox, terwijl Cloud Station nu beschikt over de mogelijkheid voor bi-directionele synchronisatie tussen twee NAS-systemen. Voor thuisgebruikers maakt de Synology QuickConnect-service het gemakkelijk om hun NAS-servers via internet te benaderen. Verder zijn er meer Synology-applicatiepakketten, mobiele applicaties en een nieuwe DSM-beheerinterface. De nieuwe versie is geschikt voor Ultra HD-resolutie, met een kristalheldere weergave op high-definition schermen. Daarnaast is DSM 5.0 compatibel met Samsung TV en Chromecast.

Tijdens CeBIT 2014 zal Synology ook nieuwe concepten introduceren voor zowel thuisgebruikers als voor zakelijke omgevingen, variërend van oplossingen met een enkele disk tot een opslag-array van 1 petabyte met een zeer hoge beschikbaarheid.

Ook Synology Surveillance Station en het bijbehorende Central Management System zullen gedemonstreerd worden. Dit is een gemakkelijk te gebruiken, volledig geïntegreerde camerabewakingsoplossing met ondersteuning voor hoge resolutie video.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Synology tijdens CeBIT 2014 op http://www.synology.com/cebit2014.

Meer informatie over DSM 5.0 is te vinden op http://www.synology.com/en-global/dsm/dsm5_0_beta.

  • Print
  • PDF