Taipei, Taiwan,
25
februari
2016
|
16:06
Europe/Amsterdam

Synology op CeBIT 2016

Synology neemt van 14 tot en met 18 maart deel aan CeBIT 2016 in Hannover (Hal 12, stand B59). Synology zal daar de volgende generatie van zijn krachtige NAS-servers introduceren, evenals de finale versie van DSM 6.0, een nieuwe Surveillance Station en nieuwe functies voor Synology Router Manager. Ook worden er tijdens dit evenement diverse presentaties gegeven.

Synology zal tijdens CeBIT 2016 zijn krachtigste NAS-server oplossing tot nu toe demonstreren. Deze biedt zeer hoge prestaties voor veeleisende en data-gerichte organisaties. Verder worden tijdens de beurs diverse andere NAS-servers voor het eerst getoond.

Op softwaregebied zal Synology DiskStation Manager (DSM) 6.0 presenteren: de nieuwste versie van zijn bekroonde besturingssysteem. DSM 6.0 is gebaseerd op een efficiëntere systeemarchitectuur, met een 64-bit architectuur voor compatibele modellen. Ook komen meer applicaties beschikbaar in modulaire vorm en zijn er handige nieuwe zakelijke functies, zoals Virtual DSM, Snapshot Replication en MailPlus. DSM 6.0 biedt verder aanzienlijke verbeteringen op het gebied van productiviteit, flexibiliteit, databescherming en prestaties.

Demonstraties van de nieuwste verbeteringen in Synology Router Manager (SRM) – het besturingsysteem van de Synology RT1900ac router die tijdens CES diverse awards heeft gewonnen – bieden een indruk van hoe Synology zijn netwerkproducten wil voorzien van nog meer mogelijkheden. Ook zal de nieuwe versie van Surveillance Station te zien zijn, met diverse nieuwe functies en verbeteringen voor wat betreft flexibiliteit en prestaties, waaronder een nieuwe I/O-module.

Het Synology-team zal tijdens CeBIT regelmatig presentaties geven. Kijk voor een compleet programma op https://www.synology.com/en-global/events/CeBIT/home.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een gesprek met het Synology team, neem dan contact op met de Synology persdesk: synology@mcspr.nl.

Boilerplate

Over Synology
Synology zet de nieuwste technologieën in om zowel bedrijven als thuisgebruikers betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor de centrale opslag van gegevens, eenvoudige backups, het delen en synchroniseren van bestanden op verschillende platforms en voor mobiele toegang tot data. Synology streeft naar het leveren van producten met innovatieve eigenschappen en de best mogelijke klantenservices. Voor meer informatie: www.synology.nl

Contactpersonen voor de pers
MCS PR, Marguérite van der Heijden, tel. 023 - 562 82 08, e-mail marguerite@mcspr.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com