19
juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology presenteert DiskStation DS112+ voor MKB

  • Energiezuinig, snel en fluisterstil
  • Twee USB 3.0-aansluitingen
  • Met de nieuwe Synology DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0)

Taipei, Taiwan, 19 juni 2012 – Synology lanceert de DiskStation DS112+: een fluisterstille alles-in-één NAS-server voor het MKB, met hoge prestaties en een zeer laag energieverbruik.

“De DiskStation DS112+ is een nieuwe optie voor MKB-gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige, energiezuinige en betaalbare NAS-server”, zegt Peter Chen, product manager van Synology. “Dit model biedt gebruikers een snelle en betrouwbare oplossing om data te delen en te synchroniseren en om backups te maken, met een minimale tijdsinvestering voor installatie en beheer.”

De Synology DiskStation DS112+ maakt gebruik van een 2.0GHz processor en is uitgerust met 512MB geheugen. De lees- en schrijfsnelheden zijn respectievelijk 107MB/sec en 76MB/sec in een Windows-omgeving. Verder biedt de DS112+ twee USB 3.0-poorten voor snelle gegevensoverdracht, tot 5Gb/sec. Dit is 10 maal zo snel als mogelijk is met USB 2.0.

Het opvallende design van de DS112+ zorgt voor een optimale luchtstroom, met twee ventilatie-openingen aan de zijkanten en een langzaam draaiende 60mm ventilator. Hierdoor blijft het systeem koel terwijl het geluidsniveau slechts 18,4 db(A) bedraagt. DS112+ is een van de meest energiezuinige Synology DiskStations, met een stroomverbruik van niet meer dan 14,6 watt in bedrijf en slechts 6,34 watt wanneer de harde schijf overschakelt naar de slaapstand.

De Synology DS112+ maakt gebruik van DiskStation Manager 4.0 (DSM 4.0), het besturingssysteem van elke Synology NAS-server. DSM 4.0 maakt ingewikkelde taken eenvoudig en biedt een snel reagerende en intuïtieve gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Kijk voor meer informatie over de Synology DS112+ op

http://www.synology.com/products/product.php?product_name=DS112%2B&lang=nld

Prijs en beschikbaarheid

De Synology DS112+ is per direct leverbaar. De adviesprijs bedraagt €180 (excl. BTW).

Over Synology

Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers

MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl

of

Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF