02
mei
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology tijdens IFSEC 2012

Taipei, Taiwan, 2 mei 2012 – Synology zal tijdens IFSEC 2012 in Birmingham (VK) een reeks hoogwaardige, complete en gemakkelijk uit te rollen Synology DiskStation en RackStation NVR (Network Video Recording) -oplossingen tonen. Daarbij zal ook de nieuwe, energiezuinige Synology VS240HD worden gedemonstreerd. Deze bewakingsoplossing biedt 24 live videokanalen in 720p kwaliteit. Wij nodigen u hierbij van harte uit om Synology te bezoeken op stand G15, Hal 4.

Synology DiskStations en RackStations bieden uitgebreide NVR en NAS (Network Attached Storage) -functionaliteit met een krachtig centraal managementsysteem (CMS). Hiermee kunnen gebruikers de beelden van IP-camera’s op afstand bekijken via diverse webbrowsers, of via mobiele apparaten op basis van iOS of Android. De Synology Surveillance Station-applicatie biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface met maximaal 49 live-videokanalen en ondersteuning voor ruim 1.000 verschillende IP-cameramodellen.

Daarnaast vormen ze een complete netwerkopslagoplossing met tot 100TB aan opslagcapaciteit. Er zijn tal van geavanceerde functies, waaronder het ‘ontbollen’ van beelden van camera’s met fish-eye lenzen en de mogelijkheid om via ‘Guard Patrol’ een route te bewaken via van tevoren vastgestelde camerahoeken. Andere opties zijn onder andere smart search, analyse van zowel live als opgenomen videobeelden, beeldcorrectie en -verbetering, en de mogelijkheid om gelijktijdig meerdere videobeelden te bekijken.

De Synology VS240HD is energiezuinig en gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het is een standalone oplossing voor het bekijken van live camerabewakingsbeelden, die een pc vervangt. Gebruikers kunnen hiermee 24 kanalen in HD 720p resolutie bekijken. De VS240HD beschikt over twee HDMI-poorten en is in staat om beelden direct opnieuw af te spelen voor meer flexibiliteit.

U bent hierbij van harte uitgenodigd om Synology te komen bezoeken op stand G15, Hal 4 van het National Exhibition Center in Birmingham, het Verenigd Koninkrijk, van 14 tot 17 mei 2012. Neem voor meer informatie contact op met marketing@synology.com.

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF