24
juli
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology XS-serie NAS-servers behaalt VMware vSphere 5 VAAI-certificering

Taipei, Taiwan, 24 juli 2012 – De XS-serie NAS-servers van Synology ondersteunt nu volledig de VMware vSphere 5 vStorage-API’s for Array Integration (VAAI). Synology is hiermee een van de eerste leveranciers die volledige ondersteuning voor VAAI bieden. Voor klanten betekent dit dat zij kunnen rekenen op krachtige opslagoplossingen met aanzienlijke prestatiewinsten en die optimaal gebruikmaken van de beschikbare opslagcapaciteit.

Synology DiskStation DS3612xs

Synology DiskStation DS3612xs

De Synology XS Series ondersteunt VAAI volledig, voor intelligentere opslagservers en meer efficiency in virtualisatieomgevingen. De Full Copy-functie verbetert de prestaties bij het klonen van data door de Hypervisor te ontlasten en virtuele disks direct te laten klonen door de Synology XS Series. Met behulp van Zero Blocks kan de Synology XS Series grote aantallen opslagblokken op nul zetten, waarmee virtuele disks sneller geïnitialiseerd kunnen worden. Thin Provisioning is geoptimaliseerd om het opslaggebruik van Thin Provisioned LUNs (Logical Unit Numbers) effectiever te monitoren. Daarnaast is het met Atomic Test & Set (ATS) niet langer nodig om complete LUNs vast te zetten (‘locken’). In plaats daarvan wordt een blok vastgezet wanneer er een update moet plaatsvinden. Dit zorgt ook voor hogere prestaties wanneer meerdere Hypervisors hetzelfde LUN tegelijkertijd willen benaderen.

 

“We hebben er altijd naar gestreefd om de nieuwste virtualisatietechnieken te ondersteunen,” zegt Wayne An, product manager bij Synology. “Met de volledige ondersteuning voor VMware VAAI kunnen we organisaties nu een betere en efficiëntere virtualisatieomgeving bieden.”

Synology biedt klanten complete ondersteuning voor virtualisatie, voor meer eenvoud, flexibiliteit en efficiency. Kijk voor meer informatie op: http://www.synology.com/dsm/virtualization_support.php?lang=nld

Synology XS NAS-servers zijn opgenomen in de VMware Hardware Compatibility List: http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?deviceCategory=san

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF