20
december
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Synology XS-serie NAS-servers gecertificeerd voor VMware vSphere 5

Synology DS3611XS

Taipei, Taiwan, 20 december 2011 – De XS-series NAS-servers van Synology zijn nu officieel VMware Ready-gecertificeerd, met volledige ondersteuning voor vSphere 5. Gebruikers van het VMware virtualisatieplatform kunnen met deze NAS-servers rekenen op meer flexibiliteit, hogere prestaties en meer efficiency bij opslag en beheer.

Onlangs werd in vSphere 5 de Storage Distribute Resource Scheduler (DRS) technologie geïntroduceerd. Met ondersteuning voor deze technologie vormt de Synology XS-serie een uitstekende oplossing voor continue en automatische load-balancing, het verzamelen en combineren van opslagmiddelen en automatische plaatsing bij de initiële uitrol. Met dit alles wordt de efficiency verbeterd en worden I/O-bottlenecks voorkomen. Het Virtual Machine File System (VMFS) 5 biedt meer schaalbaarheid en hogere prestaties voor virtuele machines, en maakt het inrichten en beheren van virtuele machines eenvoudiger. Storage vMotion voor virtuele machines kan nu gebruikt worden met VMware snapshots, voor aanzienlijk meer flexibiliteit.

“We zijn er zeer trots op dat we als een van de eersten opslagoplossingen leveren die geoptimaliseerd zijn voor VMware vSphere 5”, zegt Wayne An, product manager bij Synology. “Dankzij de gegarandeerde compatibiliteit tussen vSphere 5 en de XS-serie NAS-servers, kunnen klanten rekenen op meer eenvoud, flexibiliteit en efficiency, zodat ze optimaal rendement kunnen halen uit hun investeringen in een virtuele infrastructuur.”

De zeer krachtige en schaalbare XS-series NAS-servers beschikken over uitgebreide ondersteuning voor iSCSI, waarmee ze naadloos zijn te integreren in gevirtualiseerde omgevingen. Kijk voor meer informatie op http://www.synology.com/products/index.php?lang=nld.

De Synology XS-serie is te vinden in VMware Online Compatibility List, op http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?deviceCategory=san.

Over Synology
Synology, opgericht in 2000, is een jonge en energieke onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen van krachtige, betrouwbare, veelzijdige en milieuvriendelijke Network Attached Storage (NAS) -producten. Synology ziet het als zijn missie om gebruiksvriendelijke oplossingen en solide klantenservice te bieden die voorzien in de behoeften van bedrijven, kantoren aan huis, individuele gebruikers en gezinnen. Voor meer informatie: www.synology.nl.

Contactpersonen voor de pers
MCS, Marguérite van der Heijden, tel. 023 – 562 82 08, e-mail margueritevdh@monogram.nl
of
Synology, e-mail marketing@synology.com

  • Print
  • PDF