08
januari
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Toerisme in de openlucht / Nieuwe brochure SANDAYA 2013 is uit

In 2013 biedt SANDAYA 4*- en 5*-campings (klassement 2012) aan in een best bewaarde en bijzondere omgeving, midden in de vrije natuur én aan zee …

Nieuwe overnames

SANDAYA biedt vakantieverblijven aan van hoge kwaliteit en in de openlucht. “Bij de locaties die we in de toekomst zullen overnemen, moderniseren we de voorzieningen en de infrastructuur. Ook bekijken we de landschapsinrichting opnieuw om onze parken zo goed mogelijk in de omgeving te laten opgaan. Ons doel is dat elk verblijf aan dezelfde strenge kwaliteitsstandaard voldoet”, aldus François Georges van SANDAYA. Kort samengevat houdt die standaard in: overal een hoge mate van comfort, volop sfeer en in harmonie met de natuur. SANDAYA is van oudsher aanwezig in badplaatsen in Zuid-Frankrijk en de regio Île-de-France. Daarnaast is nu een eerste resort in het Spaanse Cypsela geopend. De gekozen regio’s bieden uitgelezen vakantiegenot in een groene, boomrijke omgeving met veel historisch interessante locaties. Natuurliefhebbers en avontuurlijke reizigers komen hier volop aan hun trekken. De campings van SANDAYA worden zodanig aangelegd dat ze in harmonie met de natuur zijn en de schoonheid van de omgeving volop tot zijn recht komt.

SANDAYA brochure

SANDAYA brochure

De ideale voorzieningen
voor vakantievieren in de buitenlucht

Tropische cottages met exotische daken en houten terrassen, paalhutten en lodges van tentdoek. En uiteraard ook de nieuwste generatie stacaravans met plaats tot wel 8 personen, open staanplaatsen voor caravans, tenten of campers, waarvan enkelen met uitzicht op zee.

Animaties voor het hele gezin

Onze animatieteams bieden dagelijks sportactiviteiten, wedstrijden, quizzen, (familie)voorstellingen en dansavonden aan voor onvergetelijke momenten met vrienden of familie.

In het hoogseizoen wordt vanaf ‘s morgens vroeg een “Kids Club” met diverse activiteiten aangeboden voor de kleintjes (4-12 jaar). Op het programma staan spelletjes, wedstrijden, speurtochten en tal van creatieve activiteiten!

SANDAYA, een groep in volle ontwikkeling

De openluchthotelketen SANDAYA is opgericht door de groep ACAPACE onder leiding van François Georges (ex-nr. 2 van de groep Pierre & Vacances), in samenwerking met Xavier Guilbert (ex-nr. 2 van Center Parcs Europe) en met financiële steun van twee investeringsfondsen: PRAGMA CAPITAL en 123 Venture. SANDAYA staat onder leiding van François Georges en Xavier Guilbert.

PRAGMA CAPITAL
PRAGMA CAPITAL is de beheersmaatschappij van twee gezamenlijke beleggingsfondsen met een waarde van in totaal 580 miljoen euro. PRAGMA CAPITAL investeert samen met bestuurders in Franse ondernemingen met sterk potentieel en met een waarde van 50 tot 250 miljoen euro. Het doel is het management te begeleiden bij ontwikkelingsprojecten van formaat.

123 Venture
123 Venture is een grote beheersmaatschappij voor de investering van risicodragend kapitaal. De maatschappij heeft meer dan 500 miljoen euro aan activa in beheer voor 40.000 klanten.

Meer informatie en reserveringen: http://www.sandaya.fr

Perscontact
MCS, Marguérite van der Heijden
+31 (0)23 5628208/+31 (0)6 12 20 3838
marguerite@mcspr.nl

  • Print
  • PDF