29
juli
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

TSS vertegenwoordigt Nederland bij de European Business Awards

Total Specific Solutions (TSS), de grootste vertical market software onderneming van de Benelux www.totalspecificsolutions.nl , vertegenwoordigt Nederland als National Champion in het European Business Awards 2013/14 programma. De National Champions worden geselecteerd door een jury die gekeken heeft naar de drie kernaspecten van het Awards-programma: innovatievermogen, business excellence en duurzaamheid.  De uiteindelijke winnaars van de European Business Awards zullen in april 2014 bekend worden.

Robin van Poelje, CEO van TSS: “We zijn er trots op dat we als National Champion Nederland mogen vertegenwoordigen en de competitie aan mogen gaan met andere Europese nationale kampioenen. Het is natuurlijk ook een bevestiging dat we met TSS de juiste koers varen. Het zijn de meest dynamische bedrijven van Europa die gaan strijden om European Business Awards. En met die bedrijven kunnen we ons meten.”

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards: “De afgelopen zeven jaar hebben we hoogstaande inzendingen gekregen van organisaties met zeer veel passie voor hun business. Maar slechts een enkel bedrijf krijgt de kans zijn land te vertegenwoordigen als een van de beste van Europa. Het is echt heel bijzonder om gekozen te worden als National Champion en samen met onze sponsors en supporters kijken we uit naar Total Specific Solutions in de volgende ronde.”

De volgende stap voor de National Champions is het inzenden van een video die door een jurypanel beoordeeld zal worden. Daarnaast zal in november 2013 ook het publiek online kunnen stemmen op hun favoriete nationale kampioen. Deze bedrijven worden National Public Champions en een daarvan zal verkozen worden tot de European Public Champion.

De European Business Awards hebben tot doel om de zichtbaarheid te vergroten van excellente bedrijven en aandacht te vestigen op de vooruitgang van bedrijven die uitblinken in innovatie, gekoppeld aan goede commerciële resultaten. Bovendien moeten deze bedrijven verantwoord opereren en een positieve invloed hebben op de sociale omgeving waarin zij actief zijn. Vorig jaar deden bedrijven mee uit 28 landen die samen een totale omzet vertegenwoordigden van meer dan 1 biljoen euro. Bij deze bedrijven werken in totaal meer dan 2,7 miljoen mensen.

 

Over Total Specific Solutions

Total Specific Solutions (TSS) is een van de grootste niet-beursgenoteerde softwareondernemingen van Nederland. De TSS bedrijven zijn gespecialiseerde technologiebedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector (vertical market) software. De TSS bedrijven zijn: Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, TASS en Yonder. TSS is een strategische marktspeler: één onderneming, één gedeelde marktvisie en een volledig commitment aan de markten waarin de TSS bedrijven opereren. Voor meer informatie: www.totalspecificsolutions.nl.

 

Informatie voor de pers:

Meer informatie en diverse whitepapers zijn te vinden op www.totalspecificsolutions.nl dan wel op te vragen bij:

 

Total Specific Solutions

Abdeluheb Choho (Chief Marketing Officer)

a.choho@totalspecificsolutions.nl

Tel: 088 6603333

  • Print
  • PDF