24
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

TSS werft nieuwe directeur voor KZA

Total Specific Solutions (TSS) maakt bekend dat zij voor een van haar ondernemingen, KZA, een nieuwe algemeen directeur zoekt. Ronald Kasteel was algemeen directeur van KZA sinds 2011.

Totdat een nieuwe directeur is aangesteld zal Gerrit Oosterhof als interim-directeur optreden. Gerrit Oosterhof is voormalig CEO en voormalig commissaris van Total Specific Solutions. Na een gedegen overdracht neemt de heer Oosterhof de taken van de heer Kasteel per 1 maart over.

Bij de aanstelling van de heer Kasteel is afgesproken dat hij slechts voor een aantal jaren aan KZA verbonden zou blijven. De recente overname van TSS door CSI heeft voor een natuurlijk moment gezorgd om de leiding over te dragen. Ronald Kasteel start per 1 maart bij software onderneming Actuera.

Onder leiding van een nieuwe directeur zal KZA verder doorbouwen als de beste partner voor de begeleiding in en het testen van de kwaliteit van software.

 

Over Total Specific Solutions

Total Specific Solutions (TSS) bestaat uit gespecialiseerde bedrijven met een focus op een specifieke expertise of een specifieke marktsector: vertical market software. De TSS bedrijven zijn: Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, Blueriq en Yonder. TSS is een strategische marktspeler: één onderneming, één gedeelde marktvisie en een volledig commitment aan de markten waarin de TSS bedrijven opereren. TSS is onderdeel van het in Canada beursgenoteerde Constellation Software (CSI). Voor meer informatie: www.totalspecificsolutions.nl.

  • Print
  • PDF