18
juni
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

VANAD Group breidt belang uit in E.Novation

VANAD Group heeft zijn belang in E.Novation uitgebreid. VANAD Group, dat een snelle groei doormaakt sinds de oprichting in 2005, verdubbelt hiermee de omzet naar ruim 36 miljoen euro. Met deze uitbreiding ontstaat een internationale organisatie met een focus op klantenservice, technologie en advies. Beide familiebedrijven opereren al vanaf dezelfde campus in Capelle aan den IJssel en kunnen daardoor hun samenwerking verder intensiveren en versterken.

“Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van onze organisatie. We geven hiermee invulling aan onze visie dat technologie speerpunt is bij onze dienstverlening”, zegt Arthur Nederlof, CEO van VANAD Group.  E.Novation heeft zich de afgelopen 29 jaar ontwikkeld tot een IT bedrijf met een hoog kwaliteitsniveau.  VANAD Group heeft als doel om naast de dienstverlening op het gebied van klantenservice zich met name te onderscheiden op het gebied van technologie. “Met onze eigen contactcentertechnologie hebben we hier al stappen in gezet. In combinatie met de professionaliteit van E.Novation, kunnen we dit nog succesvoller gaan uitbouwen. Ook staan er initiatieven op stapel waarmee we cloud oplossingen naar Europa halen. Deze oplossingen passen binnen onze specialismen en zijn direct van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers”.

Jean Nederlof, CEO van E.Novation, is ook zeer verheugd: “E.Novation is bijzonder blij dat VANAD Group het belang in onze onderneming heeft uitgebreid. Hierdoor kunnen beide organisaties optimaal gebruik maken van elkaars krachten en kunnen we voortbouwen op het succes van de afgelopen jaren. VANAD Group heeft als doelstelling om ook snel verder internationaal uit te breiden. Met de E.Novation kantoren in Londen (Engeland) en Chengdu (China) hebben we een uitgelezen kans om dit op korte termijn te bewerkstelligen”.

E.Novation is als IT-specialist op het gebied van communicatie en data-integratie actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en China. Met een professioneel datacenter worden diensten en producten in de markt gezet die zowel door E.Novation zelf als door derden zijn ontwikkeld. Rondom deze diensten adviseert  E.Novation op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Hoewel beide bedrijven op geheel eigen wijze zijn uitgebouwd en gegroeid, is het moment rijp om nader tot elkaar te komen. Er ontstaat een familiebedrijf dat zijn krachten bundelt met specialismen op het gebied van IT, advisering en klantenservice.

Over VANAD Group

VANAD Group bestaat uit verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van klantenservice en technologie. Het grootste onderdeel van de groep vormen de VANAD Contact Centers. Deze divisie is een  innovatief facilitair contactcenter dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van klantenservice in de Benelux. Voor de activiteiten buiten de Benelux is Babylon de entiteit waarmee verschillende internationale klanten in meer dan 15 talen worden bediend. Het onderscheidende karakter van deze dienstverlenende organisaties ligt op het gebied van ‘de mens centraal’-filosofie en de technologie. De technologie is ontwikkeld door VANAD Laboratories, een onderdeel dat deze technologie ook commercieel naar de markt brengt.

Een ander onderdeel van VANAD Group is Tangelo Software. Dit is een multichannel publishing specialist die actief is in Zeist en tientallen multinationals en gemeenten voorziet van software waarmee efficiënt en gelijktijdig kan worden gewerkt en waarmee content in real-time over meerdere kanalen gepubliceerd kan worden. In China is VANAD Group actief met het bedrijf SOPHO dat met meer dan 30 jaar ervaring in de Chinese markt gespecialiseerd is in het leveren van telecom oplossingen. SOPHO levert zowel traditionele telecom oplossingen als moderne (IP, SIP, softphone) oplossingen. Het hoofdkantoor van VANAD Group is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Er werken zo’n 1.000 medewerkers in Europa en China. Meer informatie is te vinden op www.vanadgroup.com.

Over E.Novation

E.Novation is al 29 jaar actief op het gebied van IT-innovatie. Het hoofdkantoor bevindt zich op de E.Novation Campus in Capelle aan den IJssel. In totaal werken er in de Benelux, Engeland (Londen) en China (Chengdu) ruim 180 medewerkers. Kernactiviteiten van E.Novation zijn diensten op het gebied van communicatie en data-integratie. E.Novation concentreert zich daarbij op de specialismen secure messaging, integration services, cloud solutions & development. E.Novation richt zich primair op de sectoren gezondheidszorg, overheid en transport & logistiek.

Kijk voor meer informatie op www.enovation.nl.

Contactinformatie voor de pers

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken, kunt u contact opnemen met:

Arthur Nederlof, CEO VANAD Group

T: 010 – 288 1680

M: 06 – 20 41 41 99

E: arthur@vanadgroup.com

 

Jean Nederlof, CEO E.Novation

T:  010 –  288 1600

M: 06 – 22176802

E: jean.nederlof@enovation.nl

  • Print
  • PDF