27
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Veenman biedt scankoppeling voor NEXTassyst van Devoon

Volgende stap in volledig digitaal werken binnen het notariaat

Capelle a/d IJssel, 27 juli 2015 Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, en Devoon brengen een nieuwe scanoplossing voor het notariaat. Deze scanoplossing, NEXTscan, sluit volledig aan op NEXTassyst van Devoon, het slimme softwarepakket dat volledig is toegesneden op de notariële praktijk. Gebruikers kunnen nu eenvoudig de informatie inscannen waarbij deze scan direct en rechtstreeks toegevoegd wordt aan het digitale dossier. Het kan onder andere gaan om aantekeningen van notarissen, identiteitsbewijzen en binnenkomende post.

Binnen het notariaat komt nog steeds veel informatie op papier binnen. Het verwerken van die informatie is omslachtig en kost tijd. Martin Duijs van Devoon: “Notarissen maken op dit moment de overstap naar volledige digitale dossiers. Met de toevoeging van NEXTscan aan NEXTassyst wordt de oplossing geboden om ook alle stukken van derden makkelijk en snel toe te voegen aan het digitale dossier. Dankzij de NEXTscan koppeling komen volledige digitale dossiers nu nog completer en eenvoudiger binnen handbereik van de gebruikers van NEXTassyst.”

Anne Kinket, Business Solutions Manager bij Veenman, voegt toe: “Veenman ontzorgt het notariaat optimaal bij gebruik van NEXTscan door installatie en volledige ondersteuning in het gebruik. Notarissen kunnen hierdoor hun volgende stap in het digitaliseringsproces zetten en efficiënter, accurater en vooral prettiger werken.”

Over Devoon
Devoon is ontstaan door een bijzondere bundeling van notariële kennis en ICT. De grondleggers onderkenden dat de processen van het notariskantoor zich uitstekend lenen voor automatisering. Bij Devoon wordt continu gewerkt aan de doorontwikkeling van NEXTassyst, slimme software die alle processen in uw notariskantoor gemakkelijker maakt. Voor meer informatie: www.devoon.nl.
Devoon is onderdeel van de Lexxyn Groep. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en –diensten. Voor meer informatie: www.lexxyn.nl.

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman informatie- en documentstromen, zowel on premise als in de cloud. Het bedrijf is gespecialiseerd in de sectoren zorg, onderwijs, notariaat, transport & logistiek. Naast het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Contact voor de pers
Veenman
Hanneke Mulder
Marketing Manager
T: 010 28 46 320
E: hanneke.mulder@veenman.nl

MCS PR
Carroll Florentinus
T: 023 56 28 208
E: veenman@mcspr.nl

Devoon
Martin Duijs
T: 0182 39 99 94
E: martin@devoon.nl

  • Print
  • PDF