Rotterdam,
10
juni
2016
|
09:06
Europe/Amsterdam

Veenman met Innoprint op Haringparty Rotterdam

Demonstraties nieuwe printing-as-a-service dienst voor Rotterdams bedrijfsleven

Veenman, de Rotterdamse specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, demonstreert tijdens de Rotterdamse Haringparty op 17 juni zijn nieuwe en innovatieve ‘printing-as-a-service’ cloudoplossing Innoprint voor het eerst aan het Rotterdamse bedrijfsleven.

Innoprint (www.innoprint.nl) is een innovatieve en veilige cloudoplossing die het voor bedrijven en consumenten mogelijk maakt om ongeacht locatie en vanaf elk device te printen op printers die zich op openbare plaatsen bevinden. Een eigen printer is niet langer nodig en gebruikers betalen alleen voor de prints die zij daadwerkelijk maken. Bezoekers van de Haringparty Rotterdam kunnen direct de proef op de som nemen door vanaf hun smartphone, via de cloud, bijvoorbeeld een selfie te printen.

Veenman verwacht dat Innoprint een ontwrichting van de traditionele modellen voor zakelijk printen zal veroorzaken. De oplossing wordt nu beschikbaar gemaakt voor een netwerk van printers op openbare locaties, zoals kiosken, supermarkten, postagentschappen, benzinestations, restaurants, hotels, scholen, vliegvelden, enzovoorts. Partijen zoals hotels, conferentieoorden en kantoorverzamelgebouwen kunnen Innoprint ook zelf aanbieden als service. Veenman verzorgt alles rond de printers op de locaties.

De Haringparty wordt al 12 jaar georganiseerd door Flevum, de gemeente Rotterdam, MKB Rotterdam en een aantal betrokken partners. De party vindt dit jaar plaats op 17 juni, van 16 uur tot 20 uur in Het Park bij de Euromast.

Meer informatie over Innoprint is te vinden op www.innoprint.nl.

Boilerplate

Over Veenman

Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt grip te krijgen op hun informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management software tot videoconferencing en interne zoekmachines - zorgt Veenman ervoor dat werknemers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Veenman is onlangs genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Contact voor de pers
Veenman
Hanneke Mulder
Marketing Manager
T: 010 28 46 320
E: hanneke.mulder@veenman.nl

MCS PR
Carroll Florentinus
T: 023 56 28 208
E: veenman@mcspr.nl