17
augustus
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Veenman verhuist naar ‘Smart Office’ naast Rotterdam Airport

Rotterdam, 17 augustus 2015Veenman, specialist op het gebied van geïntegreerd documentbeheer, heeft zijn hoofdkantoor verhuisd van het Rivium Quadrant in Capelle aan den IJssel naar de Linatebaan 101 in Rotterdam, naast Rotterdam Airport. Vandaag opent Veenman de deuren van zijn gloednieuwe ‘Smart Office’.

In de nieuwe werkomgeving van Veenman is zoveel mogelijk gedigitaliseerd en kan er volledig papierarm worden gewerkt. De medewerkers kunnen op ieder moment beschikken over de juiste informatie in de voor hen meest geschikte vorm, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen.

Ook klanten kunnen terecht in het innovatieve Smart Office Rotterdam, waar Veenman aan de hand van zijn eigen werkprocessen kan laten zien hoe anders en slimmer kan worden (samen)gewerkt. Bovendien biedt Veenman hier een tijdelijke werkplek aan klanten die onderweg zijn (van en naar het nabijgelegen Rotterdam Airport bijvoorbeeld) en de noodzakelijke last minute werkzaamheden willen verrichten of documenten moeten printen.

Tegelijk met de verhuizing introduceert Veenman ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Nieuw adres
Linatebaan 101
3045 AH Rotterdam

De overige gegevens blijven ongewijzigd:
Postbus 1302
3000 BH Rotterdam
Telefoon: 010 – 284 6123
Fax: 010 – 284 6177
E-mail: info@veenman.nl
Website: www.veenman.nl

Over Veenman
Veenman is een onafhankelijke partner die organisaties helpt bij het inrichten en optimaliseren van hun informatie- en documentmanagement. Als specialist op het gebied van Integrated Document Management (geïntegreerd documentbeheer) structureert, optimaliseert en digitaliseert Veenman informatie- en documentstromen, zowel on premise als in de cloud. Het bedrijf is gespecialiseerd in de sectoren zorg, onderwijs, notariaat, transport & logistiek. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft Veenman vestigingen in Amsterdam, Best en Zwolle. De onderneming maakt deel uit van Xerox Corporation. Voor meer informatie: www.veenman.nl.

Contact voor de pers
Veenman
Hanneke Mulder
Marketing Manager
T: 010 28 46 320
E: hanneke.mulder@veenman.nl

MCS PR
Carroll Florentinus
T: 023 56 28 208
E: veenman@mcspr.nl

  • Print
  • PDF