28
januari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Wijziging aan de top van Easynet Northern Region na overname door MDNX

Amsterdam, 28 januari 2014 – Na de recente overname van Easynet door de MDNX groep, de grootste onafhankelijke netwerkintegrator van het Verenigd Koninkrijk, is Bertil Holthuis nu aangesteld als Managing Director Northern Europe, de regio die Nederland, Duitsland en Zwitserland omvat. Dirk Peeters, tot voor kort Managing Director Northern Region, is benoemd tot Chief Planning & Integration Officer. De Belgische activiteiten van Easynet worden geleid door Christophe Verdenne, Managing Director Southern European Region (Frankrijk, Italië, Spanje en België). Deze nieuwe businessunits volgen de nieuwe continentale Europese structuur met twee regio’s in plaats van drie.

Bertil Holthuis

Bertil Holthuis

Voor zijn komst naar Easynet was Bertil Holthuis Managing Director en President Northern & Central Europe bij Reliance Globalcom. Daarvoor werkte Bertil als Managing Director Benelux bij Vanco. Hij bekleedde ook verschillende topposities op de verkoopafdeling van KPN.

Dirk Peeters begon in januari 2007 bij Easynet als Managing Director Easynet België. Sinds 2008 viel ook Easynet Nederland onder zijn verantwoordelijkheid. In 2009 werd Dirk Peeters Managing Director Northern Region.

Christophe Verdenne was sinds 2010 verantwoordelijk voor de strategie en activiteiten in de zuidelijke regio (Frankrijk, Spanje en Italië). België maakt vanaf nu deel uit van deze regio. Voor hij bij Easynet Global Services aan de slag ging, werkte Christophe twaalf jaar bij COLT Telecom. Daar oefende hij tal van leidinggevende functies uit in Frankrijk, in Zuid-Europa en op groepsniveau.

“Toen ik in 2007 bij Easynet startte, moest ik de strategische verschuiving van de MKB-markt naar die van de grotere bedrijven in goede banen leiden en de groei en winstgevendheid van Easynet in de regio stimuleren. Beide doelstellingen werden gehaald en nu sta ik voor een nieuwe uitdaging: de succesvolle integratie van de activiteiten van Easynet én MDNX wereldwijd. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Christophe en Bertil de groei in België en Nederland verder zullen versnellen”, zegt Dirk Peeters.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een leverancier van beheerde cloudinfrastructuur met klanten, medewerkers en kantoren op elk continent. De onderneming combineert een wereldwijde aanwezigheid met lokale expertise en een dienstverlening op maat – waar ook ter wereld haar klanten zich bevinden. Een greep uit het klantenbestand: EDF, Sage, Yakult, Transport for London, Bridgestone, Q Park en Campofrio Food Group. Easynet werkt mee aan het G-Cloudprogramma van de Britse overheid, een aanbestedingskader dat cloud computing op alle overheidsniveaus aanmoedigt.

De inspanningen van Easynet om een optimale dienstverlening te bieden, hebben geleid tot enkele belangrijke bekroningen, waaronder European Service Provider of the Year 2013 en de HP Best Joint Engagement Award 2013.

In december 2013 is Easynet samengegaan met MDNX. Zowel de klanten als de werknemers van beide organisaties profiteren van deze krachtenbundeling. MDNX kan zijn activiteiten uitbreiden buiten het Verenigd Koninkrijk en een sterke aanwezigheid in Europa opbouwen, terwijl Easynet kan profiteren van de kracht en sterke reputatie van MDNX, in het bijzonder in de publieke sector, alsmede van zijn gestructureerde back office automatisering, bedrijfssystemen en business model voor carriers.

Volg Easynet op Twitter: @easynet. Voeg Easynet toe op LinkedIn: Easynet Global Services

Contactpersonen voor de pers
Easynet Global Services
Cathy van de Garde
T : 020 – 798 9898
E : Cathy.vandeGarde@easynet.com
of
MCS PR
Perlita Fränkel
T : 023 – 562 8208.
E : perlitaf@mcspr.nl

  • Print
  • PDF