19
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Woningcorporatie TBV Wonen stapt over op totaaloplossing Dynamics Empire van cegeka-dsa

Veenendaal, 19 december 2014 – De Tilburgse woningcorporatie TBV Wonen heeft een contract getekend met cegeka-dsa voor de implementatie van Dynamics Empire. De woningcorporatie is sinds 2005 klant van cegeka-dsa en heeft zowel de oplossingen Pharos als Omega Suite gebruikt. De implementatie van Dynamics Empire biedt TBV Wonen een aantal belangrijke voordelen, waaronder een sterkere integratie van de verschillende ERP-modules, een betere koppeling met Microsoft Office-toepassingen en één centrale database. In februari 2015 wordt gestart met een reeks kadersessies waarin de behoeften en functionele eisen voor de nieuwe oplossing goed in kaart worden gebracht. Op medio november 2015 neemt TBV Wonen het nieuwe systeem in gebruik.

Excelleren voor de klant
TBV Wonen is een klantgerichte organisatie in Tilburg met ruim 7.300 verhuurbare eenheden. Excelleren voor de klant, dat is de stevige ambitie die de woningcorporatie zich stelt. Minstens een 8 + op meerdere resultaatgebieden is hierbij het doel.

Gezamenlijk verbeteren van dienstverlening en efficiency en kosten verlagen
Het besluit om over te stappen op Dynamics Empire werd genomen na uitgebreide demosessies van de nieuwe oplossing bij cegeka-dsa. Daarbij werd duidelijk dat alle wensen en behoeften van TBV Wonen konden worden ingevuld. Omdat de woningcorporatie zeer veel waarde hecht aan de mening van de mensen die de oplossingen uiteindelijk gaan gebruiken, werden ook zij gevraagd naar hun oordeel. Zij waren zeer te spreken over de verbeterde gebruikersinterface en de integratie met onder andere Microsoft Office-toepassingen en met de huidige huurdersportaal van TBV Wonen. De corporatie verwacht met de Dynamics Empire-oplossing zowel de dienstverlening als de efficiency te verbeteren en de kosten te verlagen. De verdere inrichting van Dynamics Empire zal worden ontworpen aan de hand van 12 organisatiedoelstellingen die de woningcorporatie hanteert. Deze doelen gaan ervoor zorgen dat iedere collega van TBV Wonen hetzelfde doel voor ogen heeft op ieder moment in het project. Doordat ze nu de kans hebben om de inrichting voor de toekomst goed neer te zetten is het belangrijk om te weten wat hun aandacht heeft en waar ze naar toe willen de komende 5 jaar.

Thijs de Vries, Informatie en beleidsadviseur bij TBV beschrijft de overstap als volgt:
“Met de overgang naar een nieuwe oplossing van cegeka-dsa willen we met automatisering bijdragen aan onze ambitie om klanten optimaal te bedienen. Zowel intern als extern. Het traject dat we ingaan is schaken op veel borden, maar we zien het eindresultaat met veel vertrouwen tegemoet.”

Over cegeka-dsa – samen vernieuwen
Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Het bedrijf doet dat vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Cegeka-dsa is op 1 januari 2014 ontstaan uit het samengaan van Cegeka Nederland en DSA•VISION. Voor meer informatie: www.cegeka-dsa.nl.

Contact voor journalisten:
MCS PR
Carolien Hoogerwaard
T: (023) 56 28 208
E: carolien@mcspr.nl

  • Print
  • PDF