18
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

XebiCon-conferentie over nieuwste trends in softwareontwikkeling

Hilversum – 18 mei 2015 – IT-dienstverlener en software development-specialist Xebia organiseert dit jaar voor de vierde maal Xebicon, het jaarlijkse evenement voor IT-professionals. Op Xebicon geven meer dan 20 internationale experts op het gebied van softwareontwikkeling inzicht in de nieuwste trends en ontwikkelingen in Continuous Delivery, Architecture en Modern Software Development. Het snel groeiende evenement XebiCon vindt dit jaar plaats op donderdag 4 juni 2015 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Er worden meer dan 700 deelnemers verwacht.

Het evenement opent met een keynote van Kristian Lindwall & Anders Ivarsson over Agile Engineering en Leadership bij Spotify. Daarna zijn er presentaties van onder meer Mitchell Hashimoto (Building the World’s Largest Websites with Consul and Terraform), Bas Vodde (More with LeSS: An introduction to Large-Scale Scrum), Dave Farley (Acceptance Testing for Continuous Delivery) en Dave Smith (How to design your application for incremental release). De afsluitende sessie (Mindf*ck) is van Victor Mids.

Deelnemers kunnen kiezen uit presentaties en sessies over technieken en trends op het gebied van Microservices, Continuous Delivery, Big Data Analysis, Software Development, Datacenter Automation, Agile, Test Automation en Internet of Things. Ook kunnen de deelnemers in contact komen met de goeroes op deze gebieden en met bouwers en gebruikers van de nieuwste tools en technieken.

Tijdens het evenement is een Tech lab geopend waar de gehele dag workshops gevolgd kunnen worden over onder andere Go, Docker en IoT. Meer informatie over het programma is te vinden op https://xebicon.nl.

Datum: donderdag 4 juni 2015
Locatie: Westergasfabriek, Polonceaukade 27, 1014 DA Amsterdam

Noot voor de redactie:
Pers is welkom om het evenement bij te wonen en de sprekers zijn beschikbaar voor een interview. Als u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Over Xebia
Xebia Group is een internationale van origine Nederlandse IT dienstverlener met een hoofdkantoor in Hilversum en kantoren in Parijs, Delhi en Boston, met meer dan 550 mensen en een wereldwijde omzet van ruim $70 miljoen. Xebia Group is in 2001 opgericht en onder andere verantwoordelijk voor de software achter de nieuwe stationsborden van NS, het containervolgsysteem van de Rotterdamse haven, de mobiele betaalapplicatie van ING Bank en de NS Reisplanner.

Xebia is specialist op het gebied van Agile, Continuous Delivery, Architecture en Modern Software Development (mobile, bigdata, vakmanschap). Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile-methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit. Voor meer informatie: www.xebia.com.

Voor meer informatie:
Petra Kiers, Xebia, tel. 035 – 53 81 921
of
Carroll Florentinus, MCS PR, tel. 023 – 56 28 208

  • Print
  • PDF